Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba inşallah sonuç olumludur ama yaptığım araştırmalara göre bazen alınan ilaçlardan dolayı da iki çizgi görülebiliyormuş hayal kırıklığı yaşama diye söylemek istedimKızlar 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım
Çok silik bir çizgi var. Böyle olanlar var mııı
Canım bendede silik çizgi vardı. 5. Gün. 2 günde bir testi tekrarladim ve gititkce koyulaşti ve sonuç pozitif çıktıKızlar 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım
Çok silik bir çizgi var. Böyle olanlar var mııı
Evet bende çok heveslenmek istemiyorum. Yarın sabah yine tekrarlayacağım bakalım ne olacak canımMerhaba inşallah sonuç olumludur ama yaptığım araştırmalara göre bazen alınan ilaçlardan dolayı da iki çizgi görülebiliyormuş hayal kırıklığı yaşama diye söylemek istedim
İnşallah bende senin gibi pozitif olurum olmazsa da yine deneyeceğim Allah’ın izniyle. Seninde çok rahat geçer inşallah bu günlerinCanım bendede silik çizgi vardı. 5. Gün. 2 günde bir testi tekrarladim ve gititkce koyulaşti ve sonuç pozitif çıktı
Rabbim olumlu sonuçlar almayı nasip etsin inşallah sonucunu bizimlede paylaşırsan sevinirim hayırlı haberlerini bekliyorumEvet bende çok heveslenmek istemiyorum. Yarın sabah yine tekrarlayacağım bakalım ne olacak canım
GünaydınCanım bendede silik çizgi vardı. 5. Gün. 2 günde bir testi tekrarladim ve gititkce koyulaşti ve sonuç pozitif çıktı
Canım beta hcg 24 çıktı. İnşallah yükseler artar kimyasal gebelik değildir Allah’ıma bırakıyorum artıkRabbim olumlu sonuçlar almayı nasip etsin inşallah sonucunu bizimlede paylaşırsan sevinirim hayırlı haberlerini bekliyorum![]()
Cnm 2 günde bir iki katına çıktığı için iki güne bir yap. O zman koyulaşırGünaydınbugünde test yaptım sabah ilk idrarla yine ikinci çizgi çıktı fakat dünküyle tam olarak aynı renkte. Hiç ekstra koyulaşma olmamış
bugün 7. Gün morelim bozuldu
Canım iki günde bir kan ver iki katına çıkarsa sağlıklı gebeliktirCanım beta hcg 24 çıktı. İnşallah yükseler artar kimyasal gebelik değildir Allah’ıma bırakıyorum artık
İnşallah canım 10 un üzerinde olanlar gebelik ihtimali oluyormuş inşallah sonuç pozitiftirCanım beta hcg 24 çıktı. İnşallah yükseler artar kimyasal gebelik değildir Allah’ıma bırakıyorum artık
İnşalllah öyledir hepimizin için öyledirİnşallah canım 10 un üzerinde olanlar gebelik ihtimali oluyormuş inşallah sonuç pozitiftir![]()