Silik çizgiyi görebiliyomusunuz

Çıktımı canım
IMG_8410.webp

Maalesef negatif o kadar üzgünüm ki bu kadar pozitif çıkmışken testlerde hemde pembe şekilde çizgi net görünüyo yani insanların duygularıyla oynuyorlar gerçekten günden güne neden daha belirgin oldu o çizgi anlamış değilim ve doktora gittiğimde ultrasondan baktığında belli belirsiz bi kese gördüğünü ama erken olduğunu söylemişti çok umutlanmıştım kesin var diyodum ama yokmuş 🙁

Eki Görüntüle 3588402
Maalesef negatif o kadar üzgünüm ki bu kadar pozitif çıkmışken testlerde hemde pembe şekilde çizgi net görünüyo yani insanların duygularıyla oynuyorlar gerçekten günden güne neden daha belirgin oldu o çizgi anlamış değilim ve doktora gittiğimde ultrasondan baktığında belli belirsiz bi kese gördüğünü ama erken olduğunu söylemişti çok umutlanmıştım kesin var diyodum ama yokmuş 🙁
Üzülme canım vardır Rabbimin bildiği 💕 testlerin nasıldı adetin gecmismiydi

Kızlar 3 gündür yaptığım test bunlar normalde daha net gözüküyo.bugün kan verdim reglime 1 gün var .ne olur sizce
20250508_105648.webp

Eki Görüntüle 3588402
1000106784.webp

Bak bu benim test kanda negatif. Herkes on tane farkli markayla denesin valla kan vermeden önce asla testlere güvenilmiyor.

Back
X