- 26 Eylül 2024
- 31
- 4
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son attığım için miMalasef
Hafif var ama kaçıncı dakikada cektiğin önemliresimdekileri de bugün yaptım.
5-10 dakika arasıHafif var ama kaçıncı dakikada cektiğin önemli
Hafif çizgi çıkmış sen daha net görüyor olabilirsin bence bir kaç gün sonra tekrar et testi koyulaşma varsa kesin genesindir kan verirsinresimdekileri de bugün yaptım.
Merhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdırHafif çizgi çıkmış sen daha net görüyor olabilirsin bence bir kaç gün sonra tekrar et testi koyulaşma varsa kesin genesindir kan verirsin
Ev3t silik çıkmış var bence canım adet gecikmesini bekle kan ver benceMerhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdır
Ben simdi tekrardan erken gebelik testi yaptım fakat idrarım çok yoktu daha açık çizgi var şu anda ama belli oluyor az cok idrardan dolayı mı o şekilde oldu sizceEv3t silik çıkmış var bence canım adet gecikmesini bekle kan ver bence
Merhaba canım tekrar test yaptın mı sonuç ne? Bende aynı durumdayımresimdekileri de bugün yaptım.
merhaba bende aynı durumdayım reglim 5 gün geçti test yaptım silik çıktı siz tekrar test yaptınız mıMerhaba canım tekrar test yaptın mı sonuç ne? Bende aynı durumdayım
Benim daha 3-4 günüm var bugünkü testim negatifmerhaba bende aynı durumdayım reglim 5 gün geçti test yaptım silik çıktı siz tekrar test yaptınız mı
benim regl günü yaptığım test negatifti aynı marka testti ama bu sabah silik bir çizgi vardıBenim daha 3-4 günüm var bugünkü testim negatif
Fotosu varsa atsana bakalımbenim regl günü yaptığım test negatifti aynı marka testti ama bu sabah silik bir çizgi vardı