Silik çizgiyi gören var mı ??

Geçen ay da böyle çıktı hamileydim. Ama düşük oldu değerim çok düşüktü var mıdır acaba yine 🤔
Benim de geçen ay düşüğüm oldu. Şimdi yaptım çok hafif bir çizgi var gibi. Ama en güzeli kanda bakılması. Çünkü hcg hemen kanda düşmeyebiliyormuş. İnşallah tez vakitte alırız kucaklarımıza bebişlerimizi de kafayı yemeyiz 😇

Benim de geçen ay düşüğüm oldu. Şimdi yaptım çok hafif bir çizgi var gibi. Ama en güzeli kanda bakılması. Çünkü hcg hemen kanda düşmeyebiliyormuş. İnşallah tez vakitte alırız kucaklarımıza bebişlerimizi de kafayı yemeyiz 😇
İnşallahh canım Allah’ın izniyle tez zaman da alırız kucağımıza inşallahh 🙏🙏❣️ Benim silik çıktı ama üstüne adet oldum 😅🙋🏻‍♀🤷🏻‍♀️

Bu arada bu da benim bu sabah yaptığım testim. Acaba gebelik var mı kızlar bir de siz bakar mısınız? Ya da beta hcg bir ayda düşmemiş olabilir mi? Düşük yaptım ardından 6 gün sonra içeride parça olduğu için kürtaj oldum. Bir ay geçti üzerinden

Eklentiler

• 0DF16C22-F7DA-477C-87E3-8F9F1DF82C34.webp
    0DF16C22-F7DA-477C-87E3-8F9F1DF82C34.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 86
Fotoğrafta çok belli olmamış tekrar ekliyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    121,2 KB · Görüntüleme: 83
Bu arada bu da benim bu sabah yaptığım testim. Acaba gebelik var mı kızlar bir de siz bakar mısınız? Ya da beta hcg bir ayda düşmemiş olabilir mi? Düşük yaptım ardından 6 gün sonra içeride parça olduğu için kürtaj oldum. Bir ay geçti üzerinden
Canım idrarda çok bekletmişsin sanırım ben ikinci çizgiyi göremedim ama inşallahh vardır 🙏🙏 hayırlı haber edersin bize inşallahh 🙏🙏

Çatlatma iğnesi vuruldum 1 hafta once
Acaba ondan dolayı mı gebelik testi pozıtıf cıktı? Bılen var mı?

Çatlatma iğnesi vuruldum 1 hafta once
Acaba ondan dolayı mı gebelik testi pozıtıf cıktı? Bılen var mı?
Çatlatma ignesi beta hcg içerir 15 gun sonra yapacaksın testi cok erken yaptın

Back
X