Silik çizgiyi görüyormusunuz?

Degisken0

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
899
684
303
Merhaba kızlar
1ay önce rahim filmi çektirdim.Bu ay ovulasyon testi kullandım .yumurtlamadan 14 gün sonra test bu. Pozitif dimi?

Eklentiler

• 880A00AC-44D9-4DBE-803F-900A6043CCBA.webp
    880A00AC-44D9-4DBE-803F-900A6043CCBA.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 190
O silik çizgi ben ilk başlardada vardi diş gebelik te olabilir mis sonra iste doktora gittik hamileymisim suan 2. Ayim bitti 3 aya giricem doktara git cnm

Çok teşekkür ederim . Allah isteyen herkese nasip etsin . 🤩🤩yarın akşam değerimi yazarım . Benden sonra konuyu okuyacaklara da fikir olsun diye..
Bende rahim filmi çektirdikten sonraki ay kalamadım malesef şimdi ikinci ayım adet günüm geldi ancak negatif 👎🏻 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️

Bende rahim filmi çektirdikten sonraki ay kalamadım malesef şimdi ikinci ayım adet günüm geldi ancak negatif 👎🏻 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️
Benim eğer bu ay olmasa dr gonal f ile başlıyacaktı.6 ay klomen kullandım olmadı. Kürler denedim olmadı. Rahimde tıkanıklık yok dedi dr..İnş en yakın zamanda sizde kalırsınız🤲

Benim eğer bu ay olmasa dr gonal f ile başlıyacaktı.6 ay klomen kullandım olmadı. Kürler denedim olmadı. Rahimde tıkanıklık yok dedi dr..İnş en yakın zamanda sizde kalırsınız🤲
Benimde ypk dedi doktor benim iki tane karnımda öldü kürtajım oldu rabbim tekrar nasip eder inşallah önceden tak tak olurdu şimdi olmuyor 7 aydır deniyoruz :)

Bana yardım edermisiniz benim erken gebelik testimde silik çizgi çıktı reglime de 5 gün gecikmişti bende kan testi yaptırdım negatif çıktı 5gün geciktiğinde şuanda 14 gün gecikti ama daha olmadım eşime test de al başka birşey de utanıyorum çünkü 5 gün geçtiğinde reglim kan da çıkardı değil mi sizce ?

Bana yardım edermisiniz benim erken gebelik testimde silik çizgi çıktı reglime de 5 gün gecikmişti bende kan testi yaptırdım negatif çıktı 5gün geciktiğinde şuanda 14 gün gecikti ama daha olmadım eşime test de al başka birşey de utanıyorum çünkü 5 gün geçtiğinde reglim kan da çıkardı değil mi sizce ?
Tekrar deneyin bence bizede atın testinizi

Back
X