Doğuma Hazırlık Silik de olsa birsey gorebiliyor musunuz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhaba arkadaşlar

Ben 28 haziranda çatlama gördüm, ama inanılmaz kasık ağrısı olunca ve belki ovulasyon ile hamilelik tespit edilir düşüncesi ile 4 temmuz,dan itibaren ovulasyona tekrar başladım ve hep pik 4 temmuzdan bu yana . Beklenen regl günüm 12 temmuz
Ovulasyon testinde 4 ve 5numarali testler de en alttaki test.gibi kopkoyu idi ama sanırım bekledikçe bu rengi aldı. Yani en başından beri iki çizgi de koyu. Bu nasıl oluyor ikinci kez yumurtlama desem niye çatlamadi 5 günde(
Erken gebelik testi de yaptım kaset test de yaptım birsey yok görmek istediğim için çizgiler görüyorum:))
Sizce var mi beklemeli miyim 12.temmuzu ve ovulasyon neden böyle çıkıyor denilen şekilde de hep yapıyorum zaten anlam veremiyorum(

Fotoğraf yüklememişsiniz.

Afedersiniz resim eklememisim

Eklentiler

• 20220708_111934.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 181
  • 20220708_111812.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 193
  • 20220708_111934.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 174
Göremedim ben

Hiç anlamadım, kaset testte silik çizgi yok ama diğerleri pozitif

Adet günüm gecikince test mi versem kan testi , yani ovulasyon da hep böyle.koyu çıkınca anlam veremedim ve kasik agrisi mevcut regl sancısı gibi ve dun belime inanılmaz agri vurdu sonra geçti. Olmasını çok istediğim için sanırım psikoloji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…