- Konu Sahibi panikkadinn
-
İnşallah hanilesinizdir :)merhabalar ben nisan 27 de test ysptim test pozitif cikti ikinci cizgi silik cikti boyle bi durum yasayan varmidir adetim mayisin 1 de yani dün idi ama 2 gun sonra tekrar test yapiyim diye dusunuyorum ama hamilemiyim dir sizcede.
bugun sabah once kahverengi bi leke geldi sonra kanamaya dondu bilmiyorum persembe gunu doktor randevum varrİnşallah hanilesinizdir :)
Adet gününüz 1 mayısmış bugün 6sı baya geçmiş kanama bir gün mü sürdü peki leke şeklindebugun sabah once kahverengi bi leke geldi sonra kanamaya dondu bilmiyorum persembe gunu doktor randevum varr
yani daha onceki adet gunumdeki gibi degil sadece wc de geliyo bide pecete sildigimde suan oldukca azalmis durumda hatta kanamaAdet gününüz 1 mayısmış bugün 6sı baya geçmiş kanama bir gün mü sürdü peki leke şeklinde
Acaba yerleşme mi oluyor test yaptınızmı yenidenyani daha onceki adet gunumdeki gibi degil sadece wc de geliyo bide pecete sildigimde suan oldukca azalmis durumda hatta kanama
hayir tekrar test yapmadim malesef pozitif testen sonra negatif gorurmuyum acaba tekrar uzulurmuyum diye cunku daha 2 ay once kimyasal gebelik yasamistimAcaba yerleşme mi oluyor test yaptınızmı yeniden
İnşallah sonucunuz pozitiftir ve kanama yerleşme kanamasıdırhayir tekrar test yapmadim malesef pozitif testen sonra negatif gorurmuyum acaba tekrar uzulurmuyum diye cunku daha 2 ay once kimyasal gebelik yasamistim
insllh cok istiyorum bu seferki bebegimin saglikli olup bana tutunaraknyasamasini cok istiyorum rabbim hic birimizin kucagini bos evini nesesiz birakmasin insllhİnşallah sonucunuz pozitiftir ve kanama yerleşme kanamasıdır
Test yaptınız mı? Sonuç nasıl merak ettiminsllh cok istiyorum bu seferki bebegimin saglikli olup bana tutunaraknyasamasini cok istiyorum rabbim hic birimizin kucagini bos evini nesesiz birakmasin insllh
merhaba benim de aynı böyle silik çıktı dayanamadım hemen gidip kan verdim beta hcg 112 çıktı ara ara karın ve kasık ağrılarım oluyor bazen şiddetli bazen de hafif tutunma kanaması da olmadı bi anormallik var mı bilmiyorum ilk gebeliğim olacak 10 aylık evliyim bebis konularında tecrübem yokMerhaba kizlar boyle olupta pozitif olan varmi tup bebek ilk denemem bugun 8 gun 6 gun kan verdim 1.75 cikmişti beta yarın bıdaha kan verıcam ama bugun testda bunu gorunce bıraz umutlandım yaaa
Çok teşekkür ederim betamda pozitif cıktı benımdemerhaba benim de aynı böyle silik çıktı dayanamadım hemen gidip kan verdim beta hcg 112 çıktı ara ara karın ve kasık ağrılarım oluyor bazen şiddetli bazen de hafif tutunma kanaması da olmadı bi anormallik var mı bilmiyorum ilk gebeliğim olacak 10 aylık evliyim bebis konularında tecrübem yokanca 2 hafta sonrasına doktor randevusu bulabildim daha gidemedim. inşallah sizinki de pozitiftir rabbim hakkınızda hayırlısını kolayı ile versin insallah
çok sevindim sağlıkla kucağınıza alınÇok teşekkür ederim betamda pozitif cıktı benımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?