SİLİK ERKEN GEBELİK TESTLERİ XO

• Konu Sahibi Konu Sahibi Imio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Imio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
23
8
6
Erken Gebelik Sonucum,

Arkadaşlar merhaba,
Pcos hastasıyım ve yaklaşık 1 yıldır hamilelik için uğraşıyorum..
karnımdaki seğirmelerden, ovulasyon günümden sonra olan Gögüs ağrımdan şüphelenip erken gebelik testleri yaptım.. Lütfen yorumlarınızı yapar mısınız ben mi yanlış görüyorum??
237218FB-D9B6-4E3F-9DAC-D04F7CC9AA98.webp

Eklentiler

• FB5E2017-6370-4726-B4DA-EAD2B909A282.webp
    FB5E2017-6370-4726-B4DA-EAD2B909A282.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 107
Var gbi kan testi verirsen daha belli olur net sonuç

Adetiniz gectimi yada kaç gün var acaba

Haklsin canm en iyisi kan ver bence yarın

Tebrik ederim bende pcos hastasıyım ben burda bi gebelik görüyorum umarım bu ay benim için de aynı tablo olur😂😇🙏 sonucu paylaş lütfen

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende de pco var 3 sene oldu 🥹 uğraşıyoruz .. bu clearblue testi yanıltmıştı beni yalancı pozitif göstermişti

Adetiniz gectimi yada kaç gün var acaba
Merhaba kan testi pazartesi günü yaptırdım 252 çıktı, perşembe günü gene yaptırdım 880 çıkmıştı ama benim adetlerim hep düzensiz olduğu için adetim için bir şey diyemem.. Ultrasona girdim ama doktor şuanda görmedim bir şey dedi 2 hafta sonra TR ye geldiğimde gene gideceğim. Çok korkuyorum:/

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende de pco var 3 sene oldu 🥹 uğraşıyoruz .. bu clearblue testi yanıltmıştı beni yalancı pozitif göstermişti
Merhaba ben o kadar çok yaptım ki her gün anlatamam 😂 kan testim en son 880 çıktı 2 hafta sonra gene gideceğim ultrason için çok tedirginim.. En son yaptığım testlerde böyle
D37CC6B2-6F81-41C1-8D68-94DDEE932A5B.webp

Tebrik ederim bende pcos hastasıyım ben burda bi gebelik görüyorum umarım bu ay benim için de aynı tablo olur😂😇🙏 sonucu paylaş lütfen
Kan tahlilimde en son 880 çıktı.. Rabbim hiç bir kucağı boş bırakmasın Allahım size de tez zamanda nasip etsin.. Stres çok önemli bi faktör inşallah rabbim nasip eder hepimize

Kaç gün sonra kan testi yaptınjz
Evde ki en silik idrar testinden ortalama 5 gün sonra kan testi yaptırdım. İkinci kan testini de 3 gün sonra yaptırdım

Gayet pozitif değerde yüksek hayırlı olsun🙏🏼😍 Banada dua edermisiniz🥹
Ay Mehri başımın üstüne seve seve ederim. Her duama sizi de katacağım söz. Rabbim Hz. Yusuf güzelliğinde çocuklar nasip etsin sizlere de.. Hayıt macununu bu arada çok tavsiye ederim instagramda Nihalin bahçesinden aldım… Bir de afedersiniz ama aralıklı ilişkide bulunun eşinizle

Ay Mehri başımın üstüne seve seve ederim. Her duama sizi de katacağım söz. Rabbim Hz. Yusuf güzelliğinde çocuklar nasip etsin sizlere de.. Hayıt macununu bu arada çok tavsiye ederim instagramda Nihalin bahçesinden aldım… Bir de afedersiniz ama aralıklı ilişkide bulunun eşinizle
Çok teşekkür ederim bu çok değerli duanızı bağışlamanız🙏🏼♥️ Amin.. hayıt iyi gelmedi bana pko olduğumdan hormonları alt üst etti.. Aralıklı ilişkiyi herkes diyor doğru diyorsunuz🤭

Çok teşekkür ederim bu çok değerli duanızı bağışlamanız🙏🏼♥️ Amin.. hayıt iyi gelmedi bana pko olduğumdan hormonları alt üst etti.. Aralıklı ilişkiyi herkes diyor doğru diyorsu
İmanlı hayırlı sağlıklı huzurlu bereketli bi bebeğiniz olsun Allah'ın izniyle. Aralıklı ilişki ne demek acaba

Merhaba aralıklı ilişki,
Adet döngüsü 35 gün ve altinda olan kişilerin uygulayabileceği bu yöntemde, eşiniz ile ilk cinsel birliktelik günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski, polikistik over varsa 21.gun mutlaka ilişki önerilmektedir.
Dr. Mehmet Fatih Karslının sitesinde yazan açıklama :) Alıntı yapıp açıklamak istedim

Ay hadi inşşş.. Hemen umutlanmak da istemiyorum ama duramadım görünce 🤲🏼
Ben de oyl
Merhaba ben o kadar çok yaptım ki her gün anlatamam 😂 kan testim en son 880 çıktı 2 hafta sonra gene gideceğim ultrason için çok tedirginim.. En son yaptığım testlerde böyle Eki Görüntüle 3234032
Benimde böyleydi dün gittim hastnaeye. Daha bişi demek için erken dedi 2 gün sonra yine gel kan ver bakalım değerine dedi

Ben de oyl

Benimde böyleydi dün gittim hastnaeye. Daha bişi demek için erken dedi 2 gün sonra yine gel kan ver bakalım değerine dedi
Merhaba tekrardan gittiniz mi acaba?

Back
X