silik gebelik testi arkadaşlar acil yardimm

zero909

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
21
5
1
33
herkese merhbalar derdimi sizinle paylasayn dedim kzlar dun test yaptm adetme 4 5 gun var silik pozitif cikti 1 1 bucuk saat sonra yaptm negatf cikti boyle olup hamile olan varmi

Eklentiler

• 20151005_200649.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 247
  • 20151005_200755.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 239
ikisinde de silik çizgi var canım negatifi nerden çıkardın

Bence hamilesiniz..
Kan testi yaptırsanız hemen..
Umarım herşey istediğiniz gibi olur..

Adetiniz 2,3 gun geciktikten sonra yapın testi.. Erken yapmışsınız..

Benimde testim böyle cikmisti hemen doktora gittim hanile oldugumu ögrendim

Sende hemen kan testi yaptir canim ..

Tebrikler canım hamilesin ama tam emin olmak için mutlaka kan testi yaptır.

Çok erken yapmassiniz, pozitif gibi görünüyor adetini zi bekleyin sonra kan testi yaparsiniz

kzlar bu yaptgm ilk test ikincisinde negatif cikti ne yapacagmi sasrdm

Benim de aynen öyle olmuştu. Adet günüm gecikmeden test yaptim, silik çıktı. Sonra adetim 3 4 gün gecikince tekrar yaptim çift çizgi çok belirgindi. Bir de sabah kalkar kalkmaz tuvalete gitmeden testi yap. Hadi hayırlısı

Benimde oyle olmuştu ilkinde silik çizgi çıktı sonra bir daha yapyim negatif. Ertesi gun ve sonraki gunde negatif çıktı. Kan testinde pozitif cikti.

yarin sabah tekrarlayacagm inşallah olumlu olur . cevaplariniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim m ikinci testimide bu testten birbucuk saat sonra yapmstm ama negatf

ay nevbaharcm yuregime su serptin inşallah benimde sennko gbi olurrr

Ikisinde de çizgi var cnm negatiflik bi durum yok ki ama sen mutlaka git kan testi yaptır için rahatlasin hem de kesinlessin hayırlı olsun :)

herkese merhbalar derdimi sizinle paylasayn dedim kzlar dun test yaptm adetme 4 5 gun var silik pozitif cikti 1 1 bucuk saat sonra yaptm negatf cikti boyle olup hamile olan varmi
Hayirli olsun:) bende 4 5 gun kala boyle cikmisti :)

esmacm ayni testten iki resim koydum digerkisi negatifti nirbucuk saat sonra testi tekrarladgmda negatf sonuc aldm

ikinci yptigniz testte bi sorun var bnce..adetinize 4 gun kala silik ciktigina gore hamilesiniz bnce..kan testi yptirin iciniz rahatlar..

kan testi ver o zaman biri bozuk demek ki testin.

bugun ve yarn tekrarlayacagm artk yine cikarsa kan verrm ckmassa hayrlisi artk . cevaplarnz icin cok tesekkurler. . bu arada birde gogus agri sizi ve sisme var birde atesim 36.9 37 cikiyor sabhlari

bugun ve yarn tekrarlayacagm artk yine cikarsa kan verrm ckmassa hayrlisi artk . cevaplarnz icin cok tesekkurler. . bu arada birde gogus agri sizi ve sisme var birde atesim 36.9 37 cikiyor sabhlari
ilk testı buyuk ıhtımal ılk ıdrarla yaptıgınız suan cok erken oldugu ıcın bhgc vucudunuzda cok az mıktarda olup sabah ıdrarında bellı olmus olabılr..yarın ılk ıdrarla tekrar deneyın hamıle olma ıhtımalınız yuksek gorunuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…