- 23 Aralık 2024
- 344
- 65
- 13
- Konu Sahibi Sister_123
-
Pazar günü regl olmazsan pazartesi muhakkak kan umarım ben de burada seninle güzel sonucu paylaşabilirim umarım ikimiz de hamileyizdirGerçekten bu dönem de güzel haberler almaya ihtiyacımız var isteyen herkese rabbim nasip etsin vakti de vardır zamanı da haber vereceğim kuzum
Bursa’da ki klinikler kan testi için bile fiyatları yüksek gebelik testi yapıp bakacağım tekrar pazar da regl olmazsam kan
Bacım herşey aldı başını gitti özel hastanede en baba 200 300 liraya yaptırıyordum Ankara’da lokman hekimde, şimdi ateş pahası olmuş artık önünden bile geçmiyorum özellerinGerçekten bu dönem de güzel haberler almaya ihtiyacımız var isteyen herkese rabbim nasip etsin vakti de vardır zamanı da haber vereceğim kuzum
Bursa’da ki klinikler kan testi için bile fiyatları yüksek gebelik testi yapıp bakacağım tekrar pazar da regl olmazsam kan
Kuzum haber et bana daBenim düzensiz hayatım ama yarın öbür gün ben de test yapmayı düşünüyorum. Pazar yaparım belki
Haber vereceğimmmKuzum haber et bana da
Valla öyle özellerin yakınından geçemiyoruz artık. Hayırlısı kuzum Allah razı olsunBacım herşey aldı başını gitti özel hastanede en baba 200 300 liraya yaptırıyordum Ankara’da lokman hekimde, şimdi ateş pahası olmuş artık önünden bile geçmiyorum özellerininşallah regl gelmez bebiş sıkı sıkı tutunmuştur inşallah Allah’a emanet
Kuzum ben regl oldumHaber vereceğimmm
Kuzum en azından gününde olmuşsun, benim çok düzensiz olduğu için özenirdim gününde olanlara. Yaptım hayatım ama çok silik görüyorum gözümle, salı günü kan vermeye gideceğim. Emin misin regl olduğuna tam kırmızı mı?Kuzum ben regl oldumsen yaptın mı test ?
Gerçekten o kadar moralim bozuk ki benim yani sana anlatamam 3 ay oldu bu doktorum bana çok rahat hamile kalırsın demişti ama oğlumdan sonra öyle olmadı artık haliyle kafaya takıyorum. İnşallah kuzum vardır sende rabbim versin.Kuzum en azından gününde olmuşsun, benim çok düzensiz olduğu için özenirdim gününde olanlara. Yaptım hayatım ama çok silik görüyorum gözümle, salı günü kan vermeye gideceğim. Emin misin regl olduğuna tam kırmızı mı?
Hayatım hiç canını sıkma ne güzel oğlun varmış, bende o da yokGerçekten o kadar moralim bozuk ki benim yani sana anlatamam 3 ay oldu bu doktorum bana çok rahat hamile kalırsın demişti ama oğlumdan sonra öyle olmadı artık haliyle kafaya takıyorum. İnşallah kuzum vardır sende rabbim versin.
Yani açıl pembe renkte pedimi yavaştan dolduruyor yani yerleşme kanaması desem değim ne yazık ki maalesef regl oldum eşimde üzüldü bende E dedi test silikti evet dedim hiç mi ihtimal yok değil misin dedi hayır değilim dedim emin misin dedi eminim dedim olmadı yani
Kuzum evet gördüm çizgiyi net bir şekilde yarın bi kan testi ver inşallah vardır kuzum benim gibi çıkmış ama çizgin ama sende olsunnn bak bana haber ver ki mutlu olayım bendeHayatım hiç canını sıkma ne güzel oğlun varmış, bende o da yokTestimi atayım ama salı günü kan testi vereceğim yani çok yansıdığını düşünmüyorum ama kısmet..
En geç salı vereceğim kuzum da benim de ayağım geri geri gidiyor hiç hevesim yokKuzum evet gördüm çizgiyi net bir şekilde yarın bi kan testi ver inşallah vardır kuzum benim gibi çıkmış ama çizgin ama sende olsunnn bak bana haber ver ki mutlu olayım bende
Kuzum ne yaptın ? Aklıma geldin sormak istedimEn geç salı vereceğim kuzum da benim de ayağım geri geri gidiyor hiç hevesim yok
Merhaba gebelik oluştu muYa gebelik test markası pyro clinice ultra erken gebelik testi
Yarın olmazsa bi test daha alırım bilemedim kuruma çizgisi hayalet çizgi olabilir mi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?