Silik gebelik testi yardım.

Sizce gebelik varmı yardımcı olur musunuz adetime 7 gün var ve göğüslerim yaklaşık 2 haftadır ağrıyor

Yok maalesef ama iki gün önce bir test daha yaptım oda silik çıkmıştı

Yani anlam veremiyorum sanki balirtilerim var gibi ama çok karmaşık duygular içindeyim

Kanda ne zaman belli olur arkadaşlar şu an 7 gün varsa ne zaman kan vermeliyim

İnşallah öyledir çok umutluyum bu ay ama hayırlısı olsun teşekkür ederim
Benimde ilk testim böyleydi hamilesin canım üstte ki testte öyleydi yarın sağlık ocağında hemen kan ver ve doktoruna git ben geç kaldım ve kullanmam gereken iğneleri geç kullandım bebeğimi 8 haftalık kaybettim lütfen geciktirmeyin

Yaaaaaa çok üzgünüm çok geçmiş olsun. İnşallah benimde bebeğim vardır. Yarın olmasada öbür gün mutlaka kan vericem buraya da yazarım sonucumu. Mesajın ve Ilgın için çok teşekkür ederim

Sizce gebelik varmı yardımcı olur musunuz adetime 7 gün var ve göğüslerim yaklaşık 2 haftadır ağrıyor
Yani adete 7 gün varken test yapmanız sizi yanıltabilir. Daha sağlıklı sonuç için adete 1 gün varken yada bat gübü yapılmalı bu testler. Boşa stres

Bugün sabah 3. İdrarimla yaptım ama coooookkk silik baya silik beklemekten başka çare yok adetime 6 gün kaldı ama adet olacakmisim gibi sancı giriyor sol kasigima oda rahimimin içine vuruyor inşallah adet olmam

Bugün sabah 3. İdrarimla yaptım ama coooookkk silik baya silik beklemekten başka çare yok adetime 6 gün kaldı ama adet olacakmisim gibi sancı giriyor sol kasigima oda rahimimin içine vuruyor inşallah adet olmam
Canım bence sen hamilesin 2 gün bekle tekrar testi yenile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…