Kizlar yardımcı olurmusunuz lütfen adetime 1gun var sabah gebelik testi yaptım silik çıktı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum sizce varmı gebelik
Kaç dakika da çıktı canım çiZgiKizlar yardımcı olurmusunuz lütfen adetime 1gun var sabah gebelik testi yaptım silik çıktı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum sizce varmı gebelik
^^ bunlar aynı ıdrardan mı bakıldı? 1 gun yanı? kımyasalı bılemeyız artısı azalmayı gormedıgımızden . eger adete gore hesap yapıp daha net cızgı gormekten bahsedıyorsan o yumurtlamana baglı. gec olursa gec cıkıyor cızgıler yapcak bısey yok. hayırlısı olsunKizlar yardımcı olurmusunuz lütfen adetime 1gun var sabah gebelik testi yaptım silik çıktı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum sizce varmı gebelik
Kan verın 2 günde bir bi kere kötü tecrübe yaşadınız diye aynısı olacak değil bence hamilesinizKizlar yardımcı olurmusunuz lütfen adetime 1gun var sabah gebelik testi yaptım silik çıktı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum sizce varmı gebelik
3dakikada cnmKaç dakika da çıktı canım çiZgi
Verdim cnm Çarşamba günü cikicakSilik cizgi görünüyor kan verin bence
Niye o kadar uzun sürüyormuşVerdim cnm Çarşamba günü cikicak
tamm canm çok sağol insaallh vardır yarn tekrar yapcamPekte silik durmuyor canım şimdiden hayırlı olsun korkma yine aynı şey olacak diye bişey yok ama tekrarla yine
Sağlık ocağına gittim o yüzdenNiye o kadar uzun sürüyormuş
Aynı test canm bir tane yaptm zaten yarı. Bidaha yapcam kan verdim bugün Çarşamba cikicak insaallh vardir^^ bunlar aynı ıdrardan mı bakıldı? 1 gun yanı? kımyasalı bılemeyız artısı azalmayı gormedıgımızden . eger adete gore hesap yapıp daha net cızgı gormekten bahsedıyorsan o yumurtlamana baglı. gec olursa gec cıkıyor cızgıler yapcak bısey yok. hayırlısı olsunyarın ılk ıdrarda deneyın :) hala oyle cıkarsa kan verırsınız:)
ben hep asm de verdım sabah verdık ogleden sonra cıktı. e nabız a e devlet sıfren varsa gırıp kontrol edebılırsın ara araVerdim cnm Çarşamba günü cikicak
Var canm bakıyorum henüz düşmedi belki yarın düşer sonuç sen gebemisin suanben hep asm de verdım sabah verdık ogleden sonra cıktı. e nabız a e devlet sıfren varsa gırıp kontrol edebılırsın ara ara
Var canm bakıyorum henüz düşmedi belki yarın düşer sonuç sen gebemisin suan
Canm bakarmisin sonucum çıkmış 36.9normalmi adete birgün kala kimyasal minyoksa düşük sanki degerimben hep asm de verdım sabah verdık ogleden sonra cıktı. e nabız a e devlet sıfren varsa gırıp kontrol edebılırsın ara ara
2 şer gün arayla kan vermeye devam edin bi kaç kez daha artış düzenli ise normal gebeliktir.. geç döllenme olabilir. Benim adet günümde 47 çıkmıştı..Kizlar test sonuçum çıkmış bakarmisiniz 36.9adete bir kala vermiştim normalmi yoksa burdami kimyasal gebelik anlamadm değer düşük gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?