- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Ben regl belirtisi yaşıyorum karın ağrısı. Şiş göğüsler baş ağrısı hafif mide bulantısı vs. Ama pazartesi kahverengi lekelenme yaşadım bugün süt beyaz..benim yüksek ihtimal kimyasal çünkü çok ağrım var yorgunluk halsizlik vs yok.. Senin belirtilerin neler?Nasıl umut oldu bir bilseenbelirtilerin canım?
Akıntım 4 gündür beyaz ama yumurta akı kıvamında kasıklarım çok ağrıyor belime vuruyo bide göğüsüm aşırı şiş dolu hissediyorum kızımı emzirdiğim için biliyorum emzirme saati gelince öyle oluyordu emmesi gerekiyor çocuk o şekildeBen regl belirtisi yaşıyorum karın ağrısı. Şiş göğüsler baş ağrısı hafif mide bulantısı vs. Ama pazartesi kahverengi lekelenme yaşadım bugün süt beyaz..benim yüksek ihtimal kimyasal çünkü çok ağrım var yorgunluk halsizlik vs yok.. Senin belirtilerin neler?
Gerçek miBen 15 haftalık hamileyim hiç koyu gormedim
İnşallah sağlıklı hamileliğiniz vardır. Her zaman Pozitif olmalıyız ki sizin kitleri iz gün geçtikçe koyulaşmışAkıntım 4 gündür beyaz ama yumurta akı kıvamında kasıklarım çok ağrıyor belime vuruyo bide göğüsüm aşırı şiş dolu hissediyorum kızımı emzirdiğim için biliyorum emzirme saati gelince öyle oluyordu emmesi gerekiyor çocuk o şekilde
Başka bir marka testle yaptım gözle zor görünüyo ondan da canım sıkkın inşaAllah sağlıklı gebeliktirİnşallah sağlıklı hamileliğiniz vardır. Her zaman Pozitif olmalıyız ki sizin kitleri iz gün geçtikçe koyulaşmış
Yaaa gerçek mı niyese senin yazdığına gözlerim doldu saçma sapan ağlancak birşey yokBence en alttaki koyulaşmış. Gebelik var gibi. Daha çok erken hele geç döllenmeyse, öğrenmen adetin geçince kanda anca oluyor. Regl gününü bekle derim. kimyasal felan kafanı bulandırma
2 gün sonra bir daha tekrarliyayım bakalım yinedeBenimde oğlum geç döllenmeyle oldu. Regl 1 hafta geçince öğrenebildim. Sen canını boşa sıkıyorsun kimyasalla. Normal gebelik testi için Adet gününü bekle bence.. geçerse günün öyle kan yaptırırsın. normalde bende çizgi görmem ama bence gayet belli oluyorkonuyu takipteyim bana da haber ver merak ettim
Saglik olsun canımBenim göğüslerim fena büyüdü beyaz akıntımda var yumurta akı gibi olandan ama herkes akıntı hiç yok diyor kesin adet olcam
Sabah bakalım yaparım bidaha ama hamilelikte akıntı olmuyor diyorlar ya moralim bozulduSaglik olsun canım
Herkezde bir olmaz bnce adetie kc gun vrSabah bakalım yaparım bidaha ama hamilelikte akıntı olmuyor diyorlar ya moralim bozuldu
2Herkezde bir olmaz bnce adetie kc gun vr
Tamam adetin gctikten sonra yap testi
Adet günü yapsam ? DayanamamTamam adetin gctikten sonra yap testi
Kiz dayan bende oyle dedim negatif cikti bence bu ayda bebek yok bekliyorum oyleAdet günü yapsam ? Dayanamam
Vardır belki ya Allahın işiKiz dayan bende oyle dedim negatif cikti bence bu ayda bebek yok bekliyorum oyle
Bende adetten 3 gün önce normal gebelik testi yaptım çizgi yoktu 15 dk sonra hayalet bi çizgi oluştu. 10 dk geçtiği için önemsemedim. Ertesi gün karnım ağrımaya başladı kasıklarıma sızlayıp geçen ağrılar oldu bi test daha yaptım ilk 5 dk da silik çift çizgi çıktı. Adetten 1 gün önce yani dün yaptım çizgi çok belirgin çıktı. Geceleri baya bi karnım ağrıdı belim sağ kasığım hâlâ da ağrımaya devam ediyo :) son 2 aydır burdaki belirtileri okuyorum acaba bendede oldumu diye ama gerçekten herkesin belirtisi farklıymış.Vardır belki ya Allahın işi
InsallahVardır belki ya Allahın işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?