Aynen bende gördüm.Kızlar merhaba ben pcoluyum ve adetlerim düzensiz. Bugün bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde bir silik çizgi çıktı. Bir bakar mısınız hamilelik olabilir mi?
Adetim düzensiz olduğu için tam emin olamıyorum 2 3 gün içerisinde olmam gerekiyorAynen bende gördüm.
İnşallah pozitiftir.
Adetinize kaç gün var ?
Bir de sabah ilk idrarla yapın testi
Hatta idrarı 5 dk. bekletip öyle damlatın
Sizin ilk dakikalarda mj çıkmıştı testinizBenim de erken gebelik testimde aynı şekilde silik çizgi çıktı. Ama birkaç gün sonra regl oldum. Bugün 3. günüm.
Benim bu gebeligimde de silik çizgi çıktı. Emin olamadım. Bence sağlık ocağında bir kan ver cnm. İnşallah vardır bebiş.Kızlar merhaba ben pcoluyum ve adetlerim düzensiz. Bugün bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde bir silik çizgi çıktı. Bir bakar mısınız hamilelik olabilir mi?
Evet ilk 3 dakika içinde cıktıSizin ilk dakikalarda mj çıkmıştı testiniz
Cnm var gibi duruyor içini ferah tut istersen bir erkn gebelik testi yap onda varsa daha koyu çıkacaktır bnde de öyle olmustu sonra ona göre kan verrsinzKızlar merhaba ben pcoluyum ve adetlerim düzensiz. Bugün bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde bir silik çizgi çıktı. Bir bakar mısınız hamilelik olabilir mi?
Kızlar merhaba ben pcoluyum ve adetlerim düzensiz. Bugün bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde bir silik çizgi çıktı. Bir bakar mısınız hamilelik olabilir mi?
Merhaba benim böyle çıktığında kan testim negatif çıktı.adete 1 kala yapmıştım adet doneminde o çizgi çıkabiliyormus. Kan testi en garantiKızlar merhaba ben pcoluyum ve adetlerim düzensiz. Bugün bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde bir silik çizgi çıktı. Bir bakar mısınız hamilelik olabilir mi?
Ya test bozuk yada idrari cok damlattiniz normal kaeet test ile yapsaniz cikar bu kdar gecikmeyeKızlar bakar mısınız bu strip test ve ilk defa yapıyorum bu şekilde çıktı sizce bu test doğru mu yanlış mı asla çözemedim gecikme var beş günlük
Sizce pozitif midir catlatma ignemin 12. GunuKızlar merhaba ben pcoluyum ve adetlerim düzensiz. Bugün bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde bir silik çizgi çıktı. Bir bakar mısınız hamilelik olabilir mi?
Sabah ilk idrarla daha net cvp olur kalbinizden geçen gerçek olsun insallahArkadaşlar erken gebelık testı ılk ıdrarlamı yapılmadı gerekıyor yoksa gün ıcınde yapsak dogru sonuç verır mı cevap verırsenız mutlu olurum
Gayet belli belki yumurtlama gününden eminseniz ondan 14 gün sonra adet olunur yani ona göre hesaplaya bilirsiniz kaç günün kaldığınız ama bide geç döllenme var yani pocluyum dediğiniz için ikinciye de yumurtlamis olma ihtimaliniz var ama siz tahmini adet gününü bekleyip yine çizgi çıkarsa kan verirsiniz en garantisi oKızlar merhaba ben pcoluyum ve adetlerim düzensiz. Bugün bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde bir silik çizgi çıktı. Bir bakar mısınız hamilelik olabilir mi?
Büyük ihtimalle kimyasal geçirdinizBenim de erken gebelik testimde aynı şekilde silik çizgi çıktı. Ama birkaç gün sonra regl oldum. Bugün 3. günüm.
Arkadaşlar erken gebelık testı ılk ıdrarlamı yapılmadı gerekıyor yoksa gün ıcınde yapsak dogru sonuç verır mı cevap verırsenız mutlu olurum
Keşke gidip kan verseydim.Büyük ihtimalle kimyasal geçirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?