Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce gebelik var mı reglime 5 gün var ve test sonucu 30 saniye içinde belli oldu ilk gebeliğim pek bı bilgim yok kasık ağrım var şişkinlik fazlasıyla bel ağrısı ve 3 gün önce mide bulantım vardı 20 gündür reglim bitti yardimmmmmmm
Benimde kan testine bi bakın kızlar ya 3 gün gecikmem vardı bugün 2 tane ard arda yaptım. Bi erken olandan bi normal olandan. Böyle çıktı sizce ne olabilir varmıdır
Benimde kan testine bi bakın kızlar ya 3 gün gecikmem vardı bugün 2 tane ard arda yaptım. Bi erken olandan bi normal olandan. Böyle çıktı sizce ne olabilir varmıdır
Çok çok bı silik çizgi var görüyorum gecikmenin varsa biraz bekleyin ama benimde böyle olmuştu en az 10 gün bekledikten sonra net bir şey çıkar kan verin emin olmak için
Çok çok bı silik çizgi var görüyorum gecikmenin varsa biraz bekleyin ama benimde böyle olmuştu en az 10 gün bekledikten sonra net bir şey çıkar kan verin emin olmak için