Ya teşekkür ederim var mı sizce de gebelikHayırlı olsun. Bende gördüm cizgiyi
Canım belirgin bir çizgin var kan ver bence netleştirArkadaşlar merhaba pcoluyum adetlerim düzensiz Bugün öğlen erken gebelik testi yaptım bir iki dakika içersinde böyle çıktı. Gebelik var Mıdır bakabilir misiniz lütfeeenn?
Adet gününüz geçti ve yaptıysanız var görünüyorYa teşekkür ederim var mı sizce de gebelik
Evet adet günüm geçti hemen bir iki dakika içerisinde çıktı ama testle alakalı şeyler okudum yanlış pozitif verdiğine dair ondan emin olamadımAdet gününüz geçti ve yaptıysanız var görünüyor
Çok yeni gibi ama 5 üstü genelde pozitif iki gün sonra gene ver canım değer artmışmı diyeBugün kan vermiştim kızlar 7.65 çıkmış sonucum hamilelik var değil mi?
Merhaba kaç dakika içinde çıktı çizgiKızlar testime bakarmisiniz
Eki Görüntüle 3142489
10 dk falanMerhaba kaç dakika içinde çıktı çizgi
Canım adetime 7 gun var yarın yine kaset test var onu yapicamBence bir erken gebelik testi yapın erken gebelik testinde daha net sonuç alabilirsiniz
Sen gördün mü hafif çizgiyi bana mı ile geliyor anlamadimBence bir erken gebelik testi yapın erken gebelik testinde daha net sonuç alabilirsiniz
İnşallah gördün mü bana mı öyle geliyor tekTebrikler hamilesiniz
İnşallah canimVar bir hayalet çizgi canım ama test tekrarla belki bir bulasiklik mi.oldu kafam karıştı keşke kendinize başka bir yerde komu acsaydiniz .ben ilk yazan kişinin görselini görüp yazmistim ama inşallah sizde hamilesiniz dir
Gördüm gördüm bence testte çizgi net var :)Sen gördün mü hafif çizgiyi bana mı ile geliyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?