Geç döllenme olabilir canim benimde 7 gündür gecikiyor belirtileri yasiyorum idrar testinde silik çıktı kan verdim kanda değerim 2 çıktı istersen pazartesiye kadar bekleMerhaba yeni kayıt oldum sizlere danışmak için.Reglim 9 gun gecikti dün bi test yaptım silik çıktı.Bugun yine yaptım aynı oda silik.Saglik ocağına randevu aldım kan vermek için erken mi şuan yoksa biraz daha beklemem gerekir mi kan için?Yada sizce gebelik var mıdır?
Silik testi atabilir misin rica etsem benimde silik şuan ama adetime 3-4 gün var. Sizin bayağı gecikmiş şuana yukselmis olurdu ama geç döllenme olmuş olabilirMerhaba yeni kayıt oldum sizlere danışmak için.Reglim 9 gun gecikti dün bi test yaptım silik çıktı.Bugun yine yaptım aynı oda silik.Saglik ocağına randevu aldım kan vermek için erken mi şuan yoksa biraz daha beklemem gerekir mi kan için?Yada sizce gebelik var mıdır?
Mesajın içinde var abla test fotosuSilik testi atabilir misin rica etsem benimde silik şuan ama adetime 3-4 gün var. Sizin bayağı gecikmiş şuana yukselmis olurdu ama geç döllenme olmuş olabilir
Pazartesiye randevum giderim o zaman.Allah herkese hayırlısıni versinGeç döllenme olabilir canim benimde 7 gündür gecikiyor belirtileri yasiyorum idrar testinde silik çıktı kan verdim kanda değerim 2 çıktı istersen pazartesiye kadar bekle
Amin inşallah sonuçlarını bize haber verir misin ? Ve ilk defa mı test yaptin geciktiginden beriPazartesiye randevum giderim o zaman.Allah herkese hayırlısıni versin
Veririm yarın akşam inşaAllah.Aslinda bu üçüncü bide adet gecikmemden 3 gun sonra yapmıştım oda daha silikti ona itibar etmedim atmıştım.Sen yaptın mı test abla.Abla diyorum siz bende yaşça büyük olabilirsiniz diye :)Amin inşallah sonuçlarını bize haber verir misin ? Ve ilk defa mı test yaptin geciktiginden beri
benim sana abla demem lazım senden küçüğüm:) evet test yaptım 20 aralıkta yaptığım test silik çıktı 21 aralıkta da kan verdim dün akşam tekrardan idrar testi yaptım negatif çıktı perşembe günü kadın doğumda randevum var umarım sonuçlarım yüksek çıkarVeririm yarın akşam inşaAllah.Aslinda bu üçüncü bide adet gecikmemden 3 gun sonra yapmıştım oda daha silikti ona itibar etmedim atmıştım.Sen yaptın mı test abla.Abla diyorum siz bende yaşça büyük olabilirsiniz diye :)
benim sana abla demem lazım senden küçüğüm:) evet test yaptım 20 aralıkta yaptığım test silik çıktı 21 aralıkta da kan verdim dün akşam tekrardan idrar testi yaptım negatif çıktı perşembe günü kadın doğumda randevum var umarım sonuçlarım yüksek çıkar
Tabiki haber veririm umarım hamileyizdir hayirlisi olsunİnşaAllah canım hayırlısı olsun yazarım ben.Sende haber edersin.
Canım silik sayılmaz o bayağı belirginMesajın içinde var abla test fotosu
Tabiki haber veririm umarım hamileyizdir hayirlisi olsun
Allah razı olsun çok teşekkür ederim amin inşaAllahCanım silik sayılmaz o bayağı belirginpazartesi kan ver mutlaka tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallahAllah razı olsun çok teşekkür ederim amin inşaAllahAllah herkese hayırlısıni versin
Canım değerlerim çıktı hamileyim. Elhamdülillah sende baktırdın mı .Kan değerim beta hcg 6937Tabiki haber veririm umarım hamileyizdir hayirlisi olsun
ayy dua et de biz de hayırlı sağlıklı gebelikler yaşayalım kızCanım değerlerim çıktı hamileyim. Elhamdülillah sende baktırdın mı .Kan değerim beta hcg 6937
Perşembe günü belli olucak dua et lütfen kan değerim yüksek çıksın Allah kucağına almayi nasip etsin inşallahCanım değerlerim çıktı hamileyim. Elhamdülillah sende baktırdın mı .Kan değerim beta hcg 6937
Tebrik ederim canım değer de çok güzelCanım değerlerim çıktı hamileyim. Elhamdülillah sende baktırdın mı .Kan değerim beta hcg 6937
Canım benim Rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah.AminnnPerşembe günü belli olucak dua et lütfen kan değerim yüksek çıksın Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah
Bende çok şaşırdım ayın 5 inde baktiricam inşaAllahTebrik ederim canım değer de çok güzelo siliklikle bu değer. Bu değerle kese de görünür sanırım baktirdinmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?