SİLİK GEBELİK TESTİ

• Konu Sahibi Konu Sahibi fifi3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fifi3

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
63
11
18
43
Selam hanımlar bata 2 gün kala gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama görülüyor ertesi gün erken test yaptım çok kalıteli değildi test onda çıkmadı adet günüme 1 gün kaldı predictor early aldım yarın adet günüm yapsam kesin çıkarmi lütfen cevap yazın😊

Eklentiler

• 11E6F696-9E86-40F7-AE12-6964F30A4A52.webp
    11E6F696-9E86-40F7-AE12-6964F30A4A52.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 1.069
Selam hanımlar bata 2 gün kala gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama görülüyor ertesi gün erken test yaptım çok kalıteli değildi test onda çıkmadı adet günüme 1 gün kaldı predictor early aldım yarın adet günüm yapsam kesin çıkarmi lütfen cevap yazın😊
Regl geçtikten sonra yapmak daha sağlıklı olur 🙂

Kuruma çizgisine benziyor, kaç dakika sonra çıktı çizgi?

Kuruma çizgisine benziyor, kaç dakika sonra çıktı çizgi?
Dün yaptım ama zaten çizgi hemen çıkmıştı bekleyip çıkan çizgi degıl bugüne kurur zaten 5 gün kala da yapmıştım hiç çizgi çıkmadı o zaman kuruma bile olmadı

Dün yaptım ama zaten çizgi hemen çıkmıştı bekleyip çıkan çizgi degıl bugüne kurur zaten 5 gün kala da yapmıştım hiç çizgi çıkmadı o zaman kuruma bile olmadı

Normalde çizgiyi gördüklerinde çekip atıyorlar o yüzden.
Dünden bugüne kurur zaten, onu bilecek kadar okuduk 😁
Markaya göre değişiyor ama bu hali kuruma çizgisi.

Normalde çizgiyi gördüklerinde çekip atıyorlar o yüzden.
Dünden bugüne kurur zaten, onu bilecek kadar okuduk 😁
Markaya göre değişiyor ama bu hali kuruma çizgisi.
Evet o an aklıma gelmemiş çekip atmak ama negatif testte hiç kuruma çizgisi olmadı bende kaç kere yaptım nasipse ikinci bebiş olacak🥹teşekkürler cevap için

Ya bende de aynısı çıktı ilk 10 dk içinde benm bat 1 hafta geçti
Siz kan verdiniz mi şu an sonuç ne

Eklentiler

• 20230310_182314.webp
    20230310_182314.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 861
  • 20230310_175447.webp
    20230310_175447.webp
    18 KB · Görüntüleme: 781
  • 20230310_175441.webp
    20230310_175441.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 810
Canım kaset testte çıktıysa artık erken gebelik testine gerek yok bence. Bu şekilde çıktıysa bugünde yapsan hamilelik varsa çıkacaktır.

Siz kan verdiniz mi şu an sonuç n
Siz kan verdiniz mi şu an sonuç ne
Merhaba benim kimyasal gebelik oldu başka test pozitif verdi ama kanda düşük betam dünde kanama başladı hayırlısı artık başka zaman inşallah

Canım kaset testte çıktıysa artık erken gebelik testine gerek yok bence. Bu şekilde çıktıysa bugünde yapsan hamilelik varsa çıkacaktır.
Merhaba kimyasal gebelıkmiş benim ki neden olur bilemedim başka zaman inşallah

Merhaba kimyasal gebelıkmiş benim ki neden olur bilemedim başka zaman inşallah
Canım olabiliyor böyle şeyler. Genelde kimyasaldan sonra ki ay sağlıklı gebelik oluşuyor🤲🏻🤍 inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın🌹

Back
X