Henüz geçmedi adetim 2 gün var daha yarın tekrarlayacağım ama ümitlendim çizgi görünce :)Bende gördüm cok ince,kac gününüz geçti.
İlk 5 dakika içinde gördüm hemen yarına test yapsam daha da belirgin olur mu acabaGördüm canım silik 2 gün sonra koyulaşabilir kaç dakkada fark ettin
Evet haklısınız yarın bir de ilk idrarla yapayım diyorum belki daha net görürüm:)Ben çok silik bi çizgi gördüm ama sadece buna bakarak hamilesin diyemeyiz 2 gün sonra testi tekrarla canım çizgi daha da belirginleşir
Olabilir şansını dene bakalım inş vardır at burayadaİlk 5 dakika içinde gördüm hemen yarına test yapsam daha da belirgin olur mu acaba
Tamamdır yarın atarım mutlaka inşallah vardırOlabilir şansını dene bakalım inş vardır at burayada
InsAllah bebeğin seninledir,yarin tekrar yap ve en iyisi kan testi verip kesinlestir :)Henüz geçmedi adetim 2 gün var daha yarın tekrarlayacağım ama ümitlendim çizgi görünce :)
İnşallah çok teşekkür ederimInsAllah bebeğin seninledir,yarin tekrar yap ve en iyisi kan testi verip kesinlestir :)
Tamam bekliyorum inşTamamdır yarın atarım mutlaka inşallah vardır
Haylet çizgi görünüyor canım inşallah vardır seninde hemen çıktımıArkadaşlar lütfen testime bakar mısınız çizgiyi görüyor musunuz gebelik var mı sizce ?
Evet benim de hemen çıktı :)Haylet çizgi görünüyor canım inşallah vardır seninde hemen çıktımı
Günün geçtimi benim daha 3 gübüm varEvet benim de hemen çıktı :)
Bence var :)Benimde böyle çıktı kızlar adete 3 gün var sizce var mı inanamıyorum çünkü tüp bebekle hamile kalabiliyordum
Benimde 2 günüm var sizin test de mi böyle çıktıGünün geçtimi benim daha 3 gübüm var
Benimde 2 günüm var sizin test de mi böyle çıktı
Evet tabi bende gördümİnşallah çok teşekkür ederimsizde gördünüz mü çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?