- 6 Temmuz 2022
- 543
- 230
- 53
- 27
- Konu Sahibi Kullanicic
-
Ben çizgiyi göremedim. Adet gününüzde olmazsanız ilk idrarla tekrar deneyin istersenizArkadaşlar adetime 2 gün var 10 gün önce çatlamam oldu sadece çatlama gününü değerlendirdik bugün test yaptım ilk idrarım değildi böyle gölge gibi bi çizgi çıktı üstelik aşırı sinirlilik duygusallık hali var sizce hamile olabilir miyim ?
Kaç dakika sonra çıktı bu canımBurada daha belirgin
Kuruduktan sonra çıktı galiba 15 dk falanKaç dakika sonra çıktı bu canım
5 dakikadan sonra ki test güvenilir değil yarın sabah ilk idrarla tekrar et canım yada ovulasyon testin varmı evde
Şu an erken gebelik testi almaya gidiyorum5 dakikadan sonra ki test güvenilir değil yarın sabah ilk idrarla tekrar et canım yada ovulasyon testin varmı evde
Yapınca haber ver canım beklıyorumŞu an erken gebelik testi almaya gidiyorum
Tamam canım dua et inşallah vardırYapınca haber ver canım beklıyorum
İnşallah canım benim hayırlı haberlerle gelTamam canım dua et inşallah vardır
merak ettim erken gebelik testi sonucunuzuArkadaşlar adetime 2 gün var 10 gün önce çatlamam oldu sadece çatlama gününü değerlendirdik bugün test yaptım ilk idrarım değildi böyle gölge gibi bi çizgi çıktı üstelik aşırı sinirlilik duygusallık hali var sizce hamile olabilir miyim ?
Yok ya yeni yaptım malesef negatif çıktı canımKız şokamı girdin
Bilmiyorum ki dört saat içinde üç defa yaptım bir ilgisi olabilir mi üst üste yapmamla idrarda HCG toplanmamış olabilir mi ilk yaptığım testte iki çizgi netDaha adetine var canım üzme kendine bellide olmaz
Sen bunu en garanti sabah idrarında yapsaydın keşke ya en sağlıklısı öyleBilmiyorum ki dört saat içinde üç defa yaptım bir ilgisi olabilir mi üst üste yapmamla idrarda HCG toplanmamış olabilir mi ilk yaptığım testte iki çizgi net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?