- 1 Aralık 2022
- 259
- 54
- 28
- 26
- Konu Sahibi cansucancan
-
Tebrik ederim teste göre hamilesiniKızlar reglim 3 gün geçti predictor erken gebelik testi yaptım 10 dkk sonra böyle silik çizgi çıktı gebelik mi var anlayanlar deneyimleyenler yazabilir mi bşde predictor testte kuruma çizgisi oluyormunkaç dakikada net sonuç alırım
Sonucunuz ne oldu bdnimde testim boyleKızlar bakın lütfen gebelik var mı adetime 3 gün var daha Eki Görüntüle 3383573 Eki Görüntüle 3383574
Pozitif çıktı sonuç bir iki gün sonra testi tekrarlayınSonucunuz ne oldu bdnimde testim boyle
Merhaba benimde böyle çıktı bu sabah yaptım sizin sonucunuz nedir acabaDaha önce yaptığım testte hiç silik çizgi çıkmamıştı. Normalde yarın regl günüm. Bugün test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı, kafam karıştı yardımcı olabilecek var mı acabaEki Görüntüle 3385841
Ben ertesi gün kan verdim, beta hcg 49 çıktıMerhaba benimde böyle çıktı bu sabah yaptım sizin sonucunuz nedir acaba
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada dua eder misinizBen ertesi gün kan verdim, beta hcg 49 çıktı
Amin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada dua eder misiniz
Amin inşallahinşallah güzel haberler alırsınız
Evet benim de 2 gün yaptığım testler hep bu şekilde çıkmıştıEki Görüntüle 3388092 benimkide bu şekilde
Ya benimki de bu şekilde adete 5 gün kala böyleydi. Sizin kaç gününüz varEki Görüntüle 3388092 benimkide bu şekilde
10 gün var benimYa benimki de bu şekilde adete 5 gün kala böyleydi. Sizin kaç gününüz var
Merhaba e nabızdan beta hcg sonucuna bakabilirsiniz p.tesi beklemenize gerek yokEki Görüntüle 3388291 arkadaşlar benimde bugün çatlatma iğnesi sonrası 16. Günüm böyle çıktı bugünde beta verdim sağlık ocağında ama o anca pazartesi çıkar sizce var mıı bende de
Test bozuk olabilir dağılmış çünkü, tekrardan test yapın bence inşallah hamilesinizdirBenim testimede bakarmısınız yaptıktan 1 saat sonra çıktı görebiliyormusunuz
Evet çıktı sonuç bu sabah 0.3 malesef ama adette olmadım burdan dönenler varmış inşallah benimkide döner yaMerhaba e nabızdan beta hcg sonucuna bakabilirsiniz p.tesi beklemenize gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?