Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası nedir6 gün gecikmede de silik çıkmıştı ama bu kadar belli değildi şimdi 10.gun gecikmedeyim böyle 1.gun gecikmede kan verdim negatif di sizce gebelik varmıdır pcos var geç döllenme olabilir mi o yüzden mi silik
1 dk içinde baktım kurumadan böyle çıkmıştıMerhaba. Çizgi resimde görünmüyor sanki. Kuruma çizgisi gibi duruyor. Daha net çıkması gerekirdi.
Days doctor bu yüzden güvenemiyorum hep yanlış sonuçlar vermisTestin markası nedir
Gecikmeden sonra hele de bu kadar silik çıkmaz kırmızı çıkar. Muhtemelen geç adet göreceksiniz çok yaşadık buna benzer. İnsan gebelik isteyince de bünye şaşırıyor. Sizde zaten pco varmış norm
İşte korkuyorum insAllah vardır rahim filmi çekildim Şubat ayinda biraz ondanda ümidim var bakalım artık nasipGecikmeden sonra hele de bu kadar silik çıkmaz kırmızı çıkar. Muhtemelen geç adet göreceksiniz çok yaşadık buna benzer. İnsan gebelik isteyince de bünye şaşırıyor. Sizde zaten pco varmış normal yani
Hep yanlış sonuç veriyor. Ben ilişkiden hemen sonra iki tane yaptım ikisi de pozitif çıkmıştı. Yaşancı pozitif vermeseyle ün yaptı resmenDays doctor bu yüzden güvenemiyorum hep yanlış sonuçlar vermis
Evet canım yinede belli olmaz başka markalarla da deneDays doctor bu yüzden güvenemiyorum hep yanlış sonuçlar vermis
Evet işte ondan korkuyorum 4 .gün önce yaptığım hangi markaydı hatırlamıyorum ama ondada hafif vardıHep yanlış sonuç veriyor. Ben ilişkiden hemen sonra iki tane yaptım ikisi de pozitif çıkmıştı. Yaşancı pozitif vermeseyle ün yaptı resmen
Öyle yapicam birazdan alıp belirtilerimde var biraz oda etken ediyor ümitlenmek için bilemiyorum artikEvet canım yinede belli olmaz başka markalarla da dene
Gecikmeniz var zaten. Kan verin bence direktEvet işte ondan korkuyorum 4 .gün önce yaptığım hangi markaydı hatırlamıyorum ama ondada hafif vardı
Vericem bakalım burda hastaneler gönülleri olursa alıyor sağlık ocağına gidicem oda salı sonuçları çıkar bekle bekleyebilirsenGecikmeniz var zaten. Kan verin bence direkt
Acile git şey de. İlaç kullanıyorum ama gebelikten şüphe ediyorum. Zarar vermemesi adına bir değer bakabilirmmiyiz gibi bir şey söyleVericem bakalım burda hastaneler gönülleri olursa alıyor sağlık ocağına gidicem oda salı sonuçları çıkar bekle bekleyebilirsen
Oyle yapayım olmassa çok tesekkurederimAcile git şey de. İlaç kullanıyorum ama gebelikten şüphe ediyorum. Zarar vermemesi adına bir değer bakabilirmmiyiz gibi bir şey söyle
Negatif görünüyor6 gün gecikmede de silik çıkmıştı ama bu kadar belli değildi şimdi 10.gun gecikmedeyim böyle 1.gun gecikmede kan verdim negatif di sizce gebelik varmıdır pcos var geç döllenme olabilir mi o yüzden mi silik
Net çıkmıyor kamerada ama gözle gorunurNegatif görünüyor
Yok adetim bu aralar düzensiz olmaya başladı eğer adet olsaydım histeroskopi olucaktim bu ayPcos varmış muhtemelen adetiniz düzensizdir kan verin gebelik olabilir. Düzenli adetiniz varsa çoktan kıpkırmızı çıkardı.