• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

monossori

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
39
4
1
26
6 gün gecikmede de silik çıkmıştı ama bu kadar belli değildi şimdi 10.gun gecikmedeyim böyle 1.gun gecikmede kan verdim negatif di sizce gebelik varmıdır pcos var geç döllenme olabilir mi o yüzden mi silik

Eklentiler

• 1000180239.webp
    1000180239.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba. Çizgi resimde görünmüyor sanki. Kuruma çizgisi gibi duruyor. Daha net çıkması gerekirdi.

Gecikmeden sonra hele de bu kadar silik çıkmaz kırmızı çıkar. Muhtemelen geç adet göreceksiniz çok yaşadık buna benzer. İnsan gebelik isteyince de bünye şaşırıyor. Sizde zaten pco varmış normal yani

Gecikmeden sonra hele de bu kadar silik çıkmaz kırmızı çıkar. Muhtemelen geç adet göreceksiniz çok yaşadık buna benzer. İnsan gebelik isteyince de bünye şaşırıyor. Sizde zaten pco varmış norm

Gecikmeden sonra hele de bu kadar silik çıkmaz kırmızı çıkar. Muhtemelen geç adet göreceksiniz çok yaşadık buna benzer. İnsan gebelik isteyince de bünye şaşırıyor. Sizde zaten pco varmış normal yani
İşte korkuyorum insAllah vardır rahim filmi çekildim Şubat ayinda biraz ondanda ümidim var bakalım artık nasip

Eklentiler

• 1000180287.webp
    1000180287.webp
    138,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 1000180286.webp
    1000180286.webp
    117,3 KB · Görüntüleme: 47
Hep yanlış sonuç veriyor. Ben ilişkiden hemen sonra iki tane yaptım ikisi de pozitif çıkmıştı. Yaşancı pozitif vermeseyle ün yaptı resmen
Evet işte ondan korkuyorum 4 .gün önce yaptığım hangi markaydı hatırlamıyorum ama ondada hafif vardı

Vericem bakalım burda hastaneler gönülleri olursa alıyor sağlık ocağına gidicem oda salı sonuçları çıkar bekle bekleyebilirsen
Acile git şey de. İlaç kullanıyorum ama gebelikten şüphe ediyorum. Zarar vermemesi adına bir değer bakabilirmmiyiz gibi bir şey söyle

Pcos varmış muhtemelen adetiniz düzensizdir kan verin gebelik olabilir. Düzenli adetiniz varsa çoktan kıpkırmızı çıkardı.

Back
X