Silik gebelik testi

Kesinlikle kuruma çizgisi veriyor bu testler bence ya kan ver yada predictor early al
En iyi testler onlar mı yani eşim ne verirlerse onu alıp geliyor malum hep negatif çıktığı için dikkate almadık şimdi silik çıkınca doğrumu acaba diye tereddutleniyoruz

FullSizeRender.webp
Merhabalar ben bu gün toplam 3 tane test yaptım.2 si silik bir şekilde ama baya görünürdü.Bu ise en son yaptığım test neden böyle olmuş olabilir ve adetim biteli yaklaşık 10 gün oluyor.Siz bu testte gebelik görüyor musunuz.Yardımcı olursanız sevinirim

Benimde böyle adete 9 gün var

IMG_3506.webp

Eklentiler

• IMG_3534.webp
    IMG_3534.webp
    200,3 KB · Görüntüleme: 12
İlk 5 dk da çıktıysa pozitif ama çok erken çıkması tereddüte düştüm adete yakın erken gebelik testi yapsanız daha net soonuc çıkar
Aynen beklicem bende diğerlerinde 1 hafta kala öğrendim cuma tekrar test yapacağım

Aynen beklicem bende diğerlerinde 1 hafta kala öğrendim cuma tekrar test yapacağım
Birde kasert
Eki Görüntüle 3596240 Merhabalar ben bu gün toplam 3 tane test yaptım.2 si silik bir şekilde ama baya görünürdü.Bu ise en son yaptığım test neden böyle olmuş olabilir ve adetim biteli yaklaşık 10 gün oluyor.Siz bu testte gebelik görüyor musunuz.Yardımcı olursanız sevinirim
Hamile misin

Back
X