Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5 gün kala daha silik bir çizgiyle öğrenmiştimm kan verirseniz net çıkar bende gördüm çizgiyiKızlar merhaba, testimde silik bi çizgi görür gibiyim. Erken gebelik testi yaptım dün. Reglime 6 gün kala. Sürekli uykum var ve halsiliğim var diye şüphelendim. Sizce hamile miyimm???
Ben 6 gün kala daha silikle öğrenmiştim hayırlı olsun kan verip netleştirin benceKızlar merhaba, testimde silik bi çizgi görür gibiyim. Erken gebelik testi yaptım dün. Reglime 6 gün kala. Sürekli uykum var ve halsiliğim var diye şüphelendim. Sizce hamile miyimm???
Yaaa hadi inşallahBende 5 gün kala daha silik bir çizgiyle öğrenmiştimm kan verirseniz net çıkar bende gördüm çizgiyi![]()
Ben 6 gün kala daha silikle öğrenmiştim hayırlı olsun kan verip netleştirin bence![]()
Hangı test çubuğu kullandınızKızlar merhaba, testimde silik bi çizgi görür gibiyim. Erken gebelik testi yaptım dün. Reglime 6 gün kala. Sürekli uykum var ve halsiliğim var diye şüphelendim. Sizce hamile miyimm???
Siz betayı 5 gün kala mı verdinizBende 5 gün kala daha silik bir çizgiyle öğrenmiştimm kan verirseniz net çıkar bende gördüm çizgiyi![]()
Evet sabah idrar testi yapıp arkasından aynı gün beta vermiştim 25 çıkmıştıSiz betayı 5 gün kala mı verdiniz
Maşallah hayırlı olsun benim 6 gün var man verdim 2 çıktı bilmiyorum nolurEvet sabah idrar testi yapıp arkasından aynı gün beta vermiştim 25 çıkmıştı
Gebelik var olarak gözüküyor canım sonucun ne şuan hayırlı olsun kaç gün gecikme ile öğrendin değerin kaç çıtı bende aynı durumdayım o yüzden soruyorum daMerhaba ben 23haziran adet olmam gerekiyordu ama olmadım 24-25-26haziran testlerim eke kodum bakabilir misiniz daha önce düşük geçirdim kürtaj oldum kimyasal gebelikte geçirdim o yüzden şimdi korkuyorum biraz sizce nasıl testler
Merhaba canım bugün hastaneye gittim beta hcg berdim sonucun çıkmasını bekliyprum kese henüz görünmedi karnımdan baktı ama değere göre bakıcaz haber ederimGebelik var olarak gözüküyor canım sonucun ne şuan hayırlı olsun kaç gün gecikme ile öğrendin değerin kaç çıtı bende aynı durumdayım o yüzden soruyorum da
Değer güzel maşallahKızlar sonucum çıktı atıyorum sizce adetim 1hafta gecikti değer normal mi
Sağol canım sarısı isteyen herkese inşallahDeğer güzel maşallah
Canım hayırlı olsunKızlar sonucum çıktı atıyorum sizce adetim 1hafta gecikti değer normal mi
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkeseCanım hayırlı olsun