Silik gebelik testi

ozgedgner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
3
0
1
35
Kızlar merhaba, testimde silik bi çizgi görür gibiyim. Erken gebelik testi yaptım dün. Reglime 6 gün kala. Sürekli uykum var ve halsiliğim var diye şüphelendim. Sizce hamile miyimm???

Eklentiler

• IMG_1080.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 219
Kızlar merhaba, testimde silik bi çizgi görür gibiyim. Erken gebelik testi yaptım dün. Reglime 6 gün kala. Sürekli uykum var ve halsiliğim var diye şüphelendim. Sizce hamile miyimm???
Ben 6 gün kala daha silikle öğrenmiştim hayırlı olsun kan verip netleştirin bence

Merhaba ben 23haziran adet olmam gerekiyordu ama olmadım 24-25-26haziran testlerim eke kodum bakabilir misiniz daha önce düşük geçirdim kürtaj oldum kimyasal gebelikte geçirdim o yüzden şimdi korkuyorum biraz sizce nasıl testler

Eklentiler

• IMG_7737.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 255
Gebelik var olarak gözüküyor canım sonucun ne şuan hayırlı olsun kaç gün gecikme ile öğrendin değerin kaç çıtı bende aynı durumdayım o yüzden soruyorum da

Gebelik var olarak gözüküyor canım sonucun ne şuan hayırlı olsun kaç gün gecikme ile öğrendin değerin kaç çıtı bende aynı durumdayım o yüzden soruyorum da
Merhaba canım bugün hastaneye gittim beta hcg berdim sonucun çıkmasını bekliyprum kese henüz görünmedi karnımdan baktı ama değere göre bakıcaz haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…