Silik gebelik testi

seell61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
6
3
1
28
Kızlar merhaba. Reglim 6 gün gecikti. Bugün test yaptım ilk dakikalarda 2. Çizgi belli belirsizdi . Sonradan bu şekilde oldu. Bilginiz var mı testle alakalı🙏🏼
IMG_2526.webp

Kızlar merhaba. Reglim 6 gün gecikti. Bugün test yaptım ilk dakikalarda 2. Çizgi belli belirsizdi . Sonradan bu şekilde oldu. Bilginiz var mı testle alakalı🙏🏼Eki Görüntüle 3615027
bu testler genelde erken gebelik testlerine gore daha dogru sonuc veriyor cunku hcg daha yuksekken ancak algılayabiliyor erkenler gibi cok hassas degil bence var kan testinde kesin sonucu alırsınız gonlunuze gore olsun insallah saglıkla gelsin 🙏 bu arada test markası artımed ise bence baska testte deneyin cunku artımed surekli yanlıs pozitif veriyor aklınızda olsun 🙌🌸

Yaa bende erkenden heveslenmek istemiyorum ama kandan önce dayanamadım yaptım testi, b good markası ama yarın netleştirmek için kan vereceğim . Amin hepimiz için rabbim hayırlısı eylesin inşAllahhh🌹🙏🏼

bu testler genelde erken gebelik testlerine gore daha dogru sonuc veriyor cunku hcg daha yuksekken ancak algılayabiliyor erkenler gibi cok hassas degil bence var kan testinde kesin sonucu alırsınız gonlunuze gore olsun insallah saglıkla gelsin 🙏 bu arada test markası artımed ise bence baska testte deneyin cunku artımed surekli yanlıs pozitif veriyor aklınızda olsun 🙌🌸
Yaa bende erkenden heveslenmek istemiyorum ama kandan önce dayanamadım yaptım testi, b good markası ama yarın netleştirmek için kan vereceğim . Amin hepimiz için rabbim hayırlısı eylesin inşAllahhh🌹🙏🏼

Hayırlı olsun 😊 ilişki sıklığınız nasıldı acaba 🌸

Yumurtlama döneminde gün aşırı şeklindeydi ama doktorun verdiği günleri takip ediyoruz🙏🏼

Back
X