- 21 Eylül 2025
- 6
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi prensessultan27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok belli belirsiz var gibi siz 2 gün geçince birdaha yaptın sanki yeni gibiAdetime 6 gün var yaklaşık 5 gündür yoğun göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum.Bunu yeni yaptım sanki var gibi ama sizce bana bir akıl verin
bende silik gördüm. hayırlısı olsun insallahAdetime 6 gün var yaklaşık 5 gündür yoğun göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum.Bunu yeni yaptım sanki var gibi ama sizce bana bir akıl verin
bende silik gördüm. hayırlısı olsun insalla
İlk idrarla yapmadım.Yeni aldım geldim zaten direk bu şekilde çıktıEvet çok belli belirsiz var gibi siz 2 gün geçince birdaha yaptın sanki yeni gibi
Var gibi canım normalde bende yaptım bunda hiç silik çıkmadı 2 güne daha net olur büyük ihtimalle kan versen düşükte olsa çıkar aslındaİlk idrarla yapmadım.Yeni aldım geldim zaten direk bu şekilde çıktı
6 gün daha erken gibi Yumurtlama tarihinizi biliyorsanız çatlamadan 12-14 gün sonrası yaparsanız daha net çıkar varsa eğerAdetime 6 gün var yaklaşık 5 gündür yoğun göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum.Bunu yeni yaptım sanki var gibi ama sizce bana bir akıl verin
Şimdi gideceğim kan vermeye planlı bir gebelik değil korkuyorum açıkcasıVar gibi canım normalde bende yaptım bunda hiç silik çıkmadı 2 güne daha net olur büyük ihtimalle kan versen düşükte olsa çıkar aslında
Hadi ya bebeğin mi var canım sonucu yazmayı unutma hayırlısı olsun inşallahŞimdi gideceğim kan vermeye planlı bir gebelik değil korkuyorum açıkcası
1 çocuğum var 2.de geliyor sanırım beta 18 test sonucuHadi ya bebeğin mi var canım sonucu yazmayı unutma hayırlısı olsun inşallah
Evet hamilesin çok yeni canım sağlıcakla gelsin1 çocuğum var 2.de geliyor sanırım beta 18 test sonucu
Marka nedirAdetime 6 gün var yaklaşık 5 gündür yoğun göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum.Bunu yeni yaptım sanki var gibi ama sizce bana bir akıl verin
Bebe time strip testMarka nedir