Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test artimedse asla güvenmeyin. Negatif sayın o herkese pozitif veren bir test. Hamile olanlarda da sadece denk geliyor doğru çalışmıyor asla . Awox ise de pozitifKızlar merhaba, sizce bu test pozitif mi? İkinci çizgi çok silik o yüzden emin olamıyorum. Eminim içinizde tecrübeli ve bilgili olanlar vardır yardımcı olursanız sevinirim.
Artımed testin markası o zaman haklı olabilirsiniz. Başka bir markayla mı denemeliyim?Bu test artimedse asla güvenmeyin. Negatif sayın o herkese pozitif veren bir test. Hamile olanlarda da sadece denk geliyor doğru çalışmıyor asla . Awox ise de pozitif
Önerebileceğiniz marka var mı peki? Doğru sonuç veren.artımed ve freelye göre hep hamileyiz
Evet kesinlikle deneyin bana Mart ayında pozitif vermsti hem de idrar gecerken.ama gebe degldim ozman. Bu negatif anlamına gelmez ama güvenip hüsrana ugramayn lütfen. Baska test alınArtımed testin markası o zaman haklı olabilirsiniz. Başka bir markayla mı denemeliyim?
Doğru sonuç için hangi markayı önerirsiniz?Evet kesinlikle deneyin bana Mart ayında pozitif vermsti hem de idrar gecerken.ama gebe degldim ozman. Bu negatif anlamına gelmez ama güvenip hüsrana ugramayn lütfen. Baska test alın
Awox alabilirsinDoğru sonuç için hangi markayı önerirsiniz?
Teşekkür ederim, deneyip sonucu buraya atarım.Awox alabilirsin
Gebelik oldugu zaman çizgi eğer silikse açık pembe renk oluyor canım. Bebetime, artımed bunlar bende hep yalancı pozitif verdi. Ben gebeliğimi comfort gebelik testiyle öğrendim hayırlısı olsun şimdidenArtımed testin markası o zaman haklı olabilirsiniz. Başka bir markayla mı denemeliyim?
Awox kesinlikle. Aylarca yapmstm kuruma bile çıkarmıyor. Predictor early bir de. O biraz pahalı ama awox bulmaya calısnDoğru sonuç için hangi markayı önerirsiniz?