silik gebelik testi

Kızlar size zahmet şu testi bir yorumlar mısınız? Testi yaptıktan sonra prediktör early ile de yaptım hiçbir çizgi çıkmadı gerçi iki idrar arasında yarım saat süre ile olduğu için olabilir ama kafam karıştı.
ikisinde de silik çizgi var bence gebesiniz hayırlı olsun

Guzel dilekleriniz icin tesekkurler darisi basiniza insallah. Belirtiler konusunda hicbir belirtim yoktu lekelenme de olmadı bende. Şimdi daha yeni ama bulantimda henüz yok. Yalnizca kokulara karsi hassasiyetim artti sigara kokusu tiksindiriyor. Ama herkeste farkli olur. Rahat olun kafaniza takmayın Allah gonlunuze göre versin.

yardım yardım yardım !!! arkdaşlar bi kaç gün önce test yaptım 1er gün arayla bu şekilde silik çizgi çıktı ama bu bi kaç saat sonra çıkıo çizgiler daha önce gebelik olmadığı için anlayamıyorum sizce hamilemiyim ???
IMG_2539.webp
IMG_2539.webp

Eklentiler

• IMG_2537.webp
    IMG_2537.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 625
yardım yardım yardım !!! arkdaşlar bi kaç gün önce test yaptım 1er gün arayla bu şekilde silik çizgi çıktı ama bu bi kaç saat sonra çıkıo çizgiler daha önce gebelik olmadığı için anlayamıyorum sizce hamilemiyim ???Eki Görüntüle 1311747 Eki Görüntüle 1311747
10 dakikadan sonra çıkan çizgiler dikkate alınmamalı diye okudum prospektüsten, siz de okusanıza prospektüsünü bi ne diyor. Yaptıktan sonra 10 dk içinde çıktıysa büyük ihtimal gebesiniz.

kızlar ben konu sahibiyim bugün dr gittim ultrasondan baktı kalp sesini duyamadı endişelenme dedi haftaya tekrar gel kese haftasına uyumlu dedi 6+4 deyiz

Back
X