Silik gebelik testi

Kizlaaar sonuçlarimi aldım 4. haftaya yeni girmisim artık karnimda ki minicik bişey var Allahım herkese versin bu mutluluğu inşallah

Bat gününe ne kadar varken yaptın canım o testi. Benim de böyle çıktı da o yüzden merak ediyorum. Ama hemen değil öğlen yaptım ve işe geldim akşam 6 da eve gittiğimde böyleydi. Daha önce yaptıklarımda beklesede böyle çıkmamıştı.

Bat gününe ne kadar varken yaptın canım o testi. Benim de böyle çıktı da o yüzden merak ediyorum. Ama hemen değil öğlen yaptım ve işe geldim akşam 6 da eve gittiğimde böyleydi. Daha önce yaptıklarımda beklesede böyle çıkmamıştı.
Ben adete 5 gün varken yapmıştım ertesi gün farkettim silik olduğunu sonra kan testi yaptırdım çıktı ama benim bel ağrım falan da vardı

Ben adete 5 gün varken yapmıştım ertesi gün farkettim silik olduğunu sonra kan testi yaptırdım çıktı ama benim bel ağrım falan da vardı

İnşallah darısı başıma diyorum o zaman. Bende dün yaptım testi daha 9-10 gün var bat tarihine. insan duramıyo ki heycandan. Yine gebelik testi delisi oldum resmen. Akşam bozulmadıysa hala aynıysa fotosunu atayım da değerlendirin kızlar.

Ins canm iyi hatrliyorm adetm 4 gun gecmsti yaptm silik ckmsti bnce hamissindir
Benim daha bugünü saymazsak 8 gün var adetime. psikolojik öyle gelmiyosa eğer 3 gündür kasık ağrısı oluyo sanki. İnşAllah dediğin gibi olur. bende hamişler arasında katılırım. imzamı atarım profilimin altına :KK46::KK66:

Back
X