• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik

seymosu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar reglime 5 gün kala yaptım sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_0842.webp
    IMG_0842.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 52
Ben yaptıktan sonra bıraktım yarım saat olmadan baktım o yüzden tam dakika bilmiyorum

Bilemedim ki. Pembe gibi değil de kuruma gibi. 5 dakikadan sonra önemsememek lazım hayal kırıklığı yaşamamak için :( sabah bakarsanız ilk dakikalarda daha net bir fikir olabilir 🌸

Bilemedim ki. Pembe gibi değil de kuruma gibi. 5 dakikadan sonra önemsememek lazım hayal kırıklığı yaşamamak için :( sabah bakarsanız ilk dakikalarda daha net bir fikir olabilir 🌸
Teşekkür ederimmmm 🥹

Merhaba arkadaşlar temmuz ayında tüp bebek yapmıştım düşükle sonuçlandı. Birkaç aydır az rengli görüyordum gecen ay adetliyken iyi bir doktora muayne oldum hüçbirşeyim olmadığını simir testine bile gerek olmadığını adetin azlığının rahimden değil tüp bebek tedavisi sonucundan oluşan kilodan dedi Hemen diyetisyenime başladım 2,5 haftada 7 kg verdim kardiyoloji ve dahiliye profları takibindeyim Asıl konuya gelmeden geçmişimi bilin istedim. Benim bugün renglimin 2 ci günü adet olmadan 2-3 önce şiddetli kasık ağrım oldu benim asla ağrım olmaz adet oldum damla damla garip garip rüyalar gördüm biraz önce nimo marka erken gebelik testi yaptım kafam karıştı bana akıl verirmisiniz

Eklentiler

• 74CF806C-96D1-49E0-94FD-D69F9DFB2CEB.webp
    74CF806C-96D1-49E0-94FD-D69F9DFB2CEB.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 32
Daha net çektim

Eklentiler

• 79213930-23e8-4ac7-b5e6-f9ae50bff7f1.webp
    79213930-23e8-4ac7-b5e6-f9ae50bff7f1.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 31
İkinci çizgi var gibi ama dağınık. Test bozukta olabilir. İlk idrarla tekrarlayın

Bugün kan testi verdim hamileymişimmm silikte olsa önemsemek gerekiyormuş 🥹

Back
X