• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi gebelik

Susuru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2025
21
17
3
28
Kızlarr erken gebelik testi yaptım silik çıktı sizce ihtimal var mıdır 🥹🥹
IMG_1892.webp
IMG_1891.webp
IMG_1890.webp

Teste göre var regl e geçtimi hayırlı olsun bir kan verin garanti olsun test markası nedir 🥰

Teste göre var regl e geçtimi hayırlı olsun bir kan verin garanti olsun test markası nedir
Teste göre var regl e geçtimi hayırlı olsun bir kan verin garanti olsun test markası nedir 🥰
labaquick marka reglımin tam günü henüz geçmedi ama emin olamıyorum 🥲 iki ay önce bilmeden bir düşük yaşadım iki ay önceki belirtilere benzeyince test yaptım bakalım hayırlısı inşallah doğrudur😍 teşekkür ederim 🙏

O güvenilir bir marka vardır ozaman inşallah 🤲🥰 amin 🤲❤ rica ederim ❤ testi tekrarlayın yarın sonra da kan verirsiniz netleşir🥰

Yaa inşallah 🥹 regl gibi hafif sancı da var biraz korkuyorum yine düşük olacak diye 🥹 Hayırlısı olsun inşallah 🥰 teşekkür ederim tekrar mutlu ettiniz 😍😍
Amin 🤲🥰❤ cok normal bende hala oluyor ara ara 9+6 yız hiç kötü düşünme agızdan çıkan dua olur hep güzel düşün güzel söyle iyi olsun🥰 ne demek 💐

Beta 388 çıktı 🥹 çok erken mi farkettim normalde bugün döngümün 31. Günü adetim 1-2 gün gecikti sadece değer iyi mi acaba🥹 inşallah tutunur
Oy maşallah gayet iyi ilk değer değil bundan sonra 2 günde 1 vereceğin değer önemli 1 kez daha kan verip artışa bakabilirsin daha sonra da kese için gidersin inşallah tebrik ederim 🥰💐🤲🥳 amin🤲
Ben 26.21 lik değerle öğrendim 🤭 regl den 1 gün önce de 437.9 du

Back
X