Silik genelik testi

Var galiba ama kan testi net sonuç tabikide hemen kan testi verin birde bu testi ilk kez gordum bende test aliyorumda bunu ne diyerek aldiniz acaba :)
Ovulasyon testinin yanında gelenlerden kullandım babyfast Daha hastaneye gidemedim fakat testi tekrarladım şimdi böyle çıktı

Eklentiler

• E39B6375-20F6-491E-9986-78E6FE9D169F.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 101
Maşallah gerçekten çok sevindim inş bnada dua edermisn hamilelerin duası kabul olur derler lütfen
Biliyorum canim ne kadar çok istediğini. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin elbette ederim biz hayalini bile kuramazken neleri atlattık biliyorsun sen☺ insallah bebeğinde sana mucizeyle gelir.

Biliyorum canim ne kadar çok istediğini. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin elbette ederim biz hayalini bile kuramazken neleri atlattık biliyorsun sen☺ insallah bebeğinde sana mucizeyle gelir.
Aynen öyle çok şükür bu günlerimize bebişlonla sana kocaman mutluluklar dilerim

Ovulasyon testinin yanında gelenlerden kullandım babyfast Daha hastaneye gidemedim fakat testi tekrarladım şimdi böyle çıktı
Merhaba hayırlı olsun inşallah gebeliğiniz
Belirtileriniz neydi. Neler hissettiniz. Bende de gecikme var ve pelvik kemiklerim ağrıyor. Bacaklarımin içi kaşınıyor. Hasta olacak gibi hafif sancım var ama olmadı da

Merhaba hayırlı olsun inşallah gebeliğiniz
Belirtileriniz neydi. Neler hissettiniz. Bende de gecikme var ve pelvik kemiklerim ağrıyor. Bacaklarımin içi kaşınıyor. Hasta olacak gibi hafif sancım var ama olmadı da
Merhaba teşekkür ederiim önce göğüs ucum çok ağrıdı. Normalde de gögüslerim ağrır ucu ilk defa böyle ağrıdı. Bi de son hafta sürekli tansiyonum düşmüştü. 2 kere bayılcak gibi oldum. Pelvik ağrımda adet olcakmış gibiydi farklı hissetmedim. İnşallah sizde güzel haberleri alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…