Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya 289da nasilsa simdide oyle fazla silik deyil belli oluyorda bariz ama tam koyu olmuyor bi aksilikmi var diye korkuyorumBenim 444 çıktığı gün bile silikti hiç kop koyu olmadı Can'ım
38.25 ken böyleydi
Bu sonuncu 400lerde cikanmi? Yarin benimcin dua et canim insAllah gelisim saglikli olur cok korkuyorum4 gün sonra. Tam koyu hiç olmadı
Aynen Can'ım . Kız korkma gerçi bende korkmuştum biraz ama en son bi 1950 gördük Dr artık kan verme takıntı mı yaptın dediBu sonuncu 400lerde cikanmi? Yarin benimcin dua et canim insAllah gelisim saglikli olur cok korkuyorum![]()
Aynen benimde icim bi rahat etse kawki yarini 4 gozle bekliyorum bakalim cesaret edip gide bilicemmiAynen Can'ım . Kız korkma gerçi bende korkmuştum biraz ama en son bi 1950 gördük Dr artık kan verme takıntı mı yaptın dedi
Testle ilgili olabilir. Canınızı sikmayin. Benim önceki hamilelikte değerim adete 4 gün kala 60 civariydi bu sizin gösterdiğiniz silik şekilde.Sonra hiç idrar testi evde yapmadım.. Bu hamileligimde adete bir gün kala yaptim epey koyuydu . Kan testi hemen yapmadım . Bir hafta sonraki değerm 1205ti
Can'ım değerin düşse benimkide düşmüş olurdu ama hep silik çıktı test. Değer düşünce silikleşme kaybolırduAynen benimde icim bi rahat etse kawki yarini 4 gozle bekliyorum bakalim cesaret edip gide bilicemmi
Attigim testi simdi yaptim insAllah o yuzdendir su filan cok icmistim bugun Allah yardimcimiz olsunCan'ım değerin düşse benimkide düşmüş olurdu ama hep silik çıktı test. Değer düşünce silikleşme kaybolırdu
Can'ım zaten ilk idrarla yada beklemiş idrarla. Yap benimkiler hep beklemiş idrar ama yine silikAttigim testi simdi yaptim insAllah o yuzdendir su filan cok icmistim bugun Allah yardimcimiz olsun
94,33 cikmisti.Adetimin 5.ci gunuKizlar idrar testinizde silik cizgi gordugunuzde kan testiniz kac cikti hcg?