Silik idrar testi gorenler

iddiafi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
153
50
13
30
Kizlar idrar testinizde silik cizgi gordugunuzde kan testiniz kac cikti hcg?

Ben baya takildim bu iwe ve yarin kan testine gidicem cok korkuyorum idrar testi ilk gunku gibi cikiyor , aninda cikiyorda fazla koyulawmiyor

Benim 444 çıktığı gün bile silikti hiç kop koyu olmadı Can'ım

Hep boyle

Eklentiler

• 2017-01-08 21.21.15.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 136
38.25 ken böyleydi

Eklentiler

• IMG_3187.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 134
Ertesi gün

Eklentiler

• IMG_3195.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 136
4 gün sonra. Tam koyu hiç olmadı

Eklentiler

• IMG_3218.webp
    28 KB · Görüntüleme: 136
Benim yarin 900den fazla olmam gerek o zaman nasil boyle silik gorunuyor anlamiyorm bi aksilik var bence , ama hic bir akintim agrimda yok aslinda

Bu sonuncu 400lerde cikanmi? Yarin benimcin dua et canim insAllah gelisim saglikli olur cok korkuyorum
Aynen Can'ım . Kız korkma gerçi bende korkmuştum biraz ama en son bi 1950 gördük Dr artık kan verme takıntı mı yaptın dedi

Testle ilgili olabilir. Canınızı sikmayin. Benim önceki hamilelikte değerim adete 4 gün kala 60 civariydi bu sizin gösterdiğiniz silik şekilde.Sonra hiç idrar testi evde yapmadım.. Bu hamileligimde adete bir gün kala yaptim epey koyuydu . Kan testi hemen yapmadım . Bir hafta sonraki değerm 1205ti

Aynen Can'ım . Kız korkma gerçi bende korkmuştum biraz ama en son bi 1950 gördük Dr artık kan verme takıntı mı yaptın dedi
Aynen benimde icim bi rahat etse kawki yarini 4 gozle bekliyorum bakalim cesaret edip gide bilicemmi

Belkide degerim dusuyor kimyasal gebelik

Aynen benimde icim bi rahat etse kawki yarini 4 gozle bekliyorum bakalim cesaret edip gide bilicemmi
Can'ım değerin düşse benimkide düşmüş olurdu ama hep silik çıktı test. Değer düşünce silikleşme kaybolırdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…