Silik idrar testim

annensenicoksevecek

Annen sana kurban olur <3
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
2.127
999
148
Kızlar iyi aksamlar adetim 4 gün geçti. Ve bugün test yaptım ve testim aşağıdaki şekilde. Testi aşağıdaki şekilde olup hamile olan var mi ? Belirtilerim aşırı gaz su gibi akıntı ve sivilce göğüslerim acımazdı ama yuz üstü yatınca acimaya başladılar. Siz ce varmıdır bir buçuk senedir bekliyoruz mucizemi.

Eklentiler

• P_20151008_193245.webp
    P_20151008_193245.webp
    16 KB · Görüntüleme: 411
Kızlar iyi aksamlar adetim 4 gün geçti. Ve bugün test yaptım ve testim aşağıdaki şekilde. Testi aşağıdaki şekilde olup hamile olan var mi ? Belirtilerim aşırı gaz su gibi akıntı ve sivilce göğüslerim acımazdı ama yuz üstü yatınca acimaya başladılar. Siz ce varmıdır bir buçuk senedir bekliyoruz mucizemi.

çok az belli oluyor ama var canım, bence kan testi yaptır yarın aç karnına

Çıplak göz ile baktığımda görüyorum ama kamerada gozukmuyo olabilir

Eklentiler

• P_20151008_193239.webp
    P_20151008_193239.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 382
görünmediğini biliorumm bende ışık tutarak görebiliodum ilk yaptığımda sonra ışık tutmadan gördüm ama sonrada test yapmadım kamerada fazla belli olmuo ışık tutrak çekebilirsen öle görünür belki

Hafiften belli oluyor sabah ilk idrarla daha net gorebilirsin inşallah vardır

Sabah ilk idrarla yaptım ondada silikti ama diğerinden iyi görülüyordu. Pazar yapicam diğer idrar testimi bakalım inşallah hamileyimdir. Hamile olsam bile geç döllenme olmuştur çünkü adetim 5 gun gecti.

Back
X