- 22 Nisan 2019
- 49
- 13
- 8
- Konu Sahibi Melekce022030
Maşallah gayette belirgin. Sanırım benimki o kadar belirgin değil bekleyip göreceğiz..Bak bu benimki üstteki adetime 5 gün kala olan alttaki de 4 gün kala olan test:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah gayette belirgin. Sanırım benimki o kadar belirgin değil bekleyip göreceğiz..Bak bu benimki üstteki adetime 5 gün kala olan alttaki de 4 gün kala olan test:)
Al Bi marka da koyu çıktı bayağı onunla dene istersen yarın. Sonucuda söyle bari merak ettim bendeMaşallah gayette belirgin. Sanırım benimki o kadar belirgin değil bekleyip göreceğiz..![]()
Canim gebelik var ama değerin düşükte ondanMerhaba aranıza yeni katıldım ama eski ve sıkı bir takipçiyim... Hamile kalmak içinuzun zamandır uğraşıyorum. Reglime daha 3 gün var test yaptım ikinci çizgi varla yok arası ama görünüyor. Kafam karıştı acaba hamile miyim?
Valla çizgi görünüyor, sabah bir daha yap istersen ve arkasından bi kan aldır. İnşallah bebiş vardır darısı başıma24 mart sat. Bide şubat ayında rahim filmi çektirdim. Temiz çıktı bekliyorum işte..
Aminn canım tüm isteyenlerin başına ❤Valla çizgi görünüyor, sabah bir daha yap istersen ve arkasından bi kan aldır. İnşallah bebiş vardır darısı başıma![]()
Aktif olarak 2 yıldır ama öncesindeki 5 yılda öyle çok dikkat etmedim yani toplamda 7 yıldır...bende gördum cizgiyi sanırım bebiş var.
ne zamandır istiyorsunuz bebek?
sonra bir kere daha yaptım çıkmadı bende hala yapmadım. Reglde olmadım bekliyorum pazartesiye kadar olmazsam kan vermeye gidicemYazmamışsın ama ben merak ettim noldu test yaptın mı tekrar? Sonuç ne oldu?
Hadi inşallah.sonra bir kere daha yaptım çıkmadı bende hala yapmadım. Reglde olmadım bekliyorum pazartesiye kadar olmazsam kan vermeye gidicem![]()
Az önce yaptırdım kan tahlili sonuç negatif.... vakti zamanı gelmedi demek hayırlısı hakkımızda...Hadi inşallah.
Aynen öyle canım. Vardır bir hayır demek lazım. Ben ilk hamileliğimde 9.haftada gelişimi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk gün olayın şokuyla çok ağladım üzüldüm. Sonra düşündüm dedim niye üzülüyorum ki bu kadar. Demek ki olsaymış benim açımdan hayırlı olmayacakmış. Belki zamanı değilmiş. Zamanını beklemeliyim. Birkaç ay sonra hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım. Şimdi 8 haftalık hamileyim herşey çok güzel gidiyor çok şükür. Bilemem belki yine kucağıma alamayacağım bebeğimi. Tabiki yine üzülürüm ama kendimi harap etmem. Bu sefer de derim ki. Ben hamile kalabiliyorum. Bir sıkıntımız yok demek ki. Bunu öğrendim en azından. Beklemek, sabır, zaman. Çok zor şeyler belki. Ama gerçekten değiyor. Er ya da geç sabretmesini öğrendiğinde mükafatını alıyorsun. İnşallah senin de hakkında hayırlısı olur. Rabbim en güzel, en hayırlı evlatları nasip eder.Az önce yaptırdım kan tahlili sonuç negatif.... vakti zamanı gelmedi demek hayırlısı hakkımızda...
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini cnm. Yani ben çok takılmıyorum aslında hayırlısı deyip geçiyorum. Mesela hala regl olmadım 5 gün geçti. Dün kan versim negatif dedi. Sanırım artık ihtimal yok ama regl de yok... belirsizlik kötü sadece..Aynen öyle canım. Vardır bir hayır demek lazım. Ben ilk hamileliğimde 9.haftada gelişimi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk gün olayın şokuyla çok ağladım üzüldüm. Sonra düşündüm dedim niye üzülüyorum ki bu kadar. Demek ki olsaymış benim açımdan hayırlı olmayacakmış. Belki zamanı değilmiş. Zamanını beklemeliyim. Birkaç ay sonra hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım. Şimdi 8 haftalık hamileyim herşey çok güzel gidiyor çok şükür. Bilemem belki yine kucağıma alamayacağım bebeğimi. Tabiki yine üzülürüm ama kendimi harap etmem. Bu sefer de derim ki. Ben hamile kalabiliyorum. Bir sıkıntımız yok demek ki. Bunu öğrendim en azından. Beklemek, sabır, zaman. Çok zor şeyler belki. Ama gerçekten değiyor. Er ya da geç sabretmesini öğrendiğinde mükafatını alıyorsun. İnşallah senin de hakkında hayırlısı olur. Rabbim en güzel, en hayırlı evlatları nasip eder.