Silik ikinci çizgi!!! Kızlar okuyun mutlaka yardım!!!!!!!!

sebar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
80
0
86
İzmir
Kızlar adetime iki üç gün daha var ama bu ay kendimi bi farklı hissediyorum şeytan dürttü dün gece test yaptım ikinci çizgi çok açık pembeydi ümitlenmekle ümitlenmemek arası kaldım bugün dayanamayıp bi test daha yaptım gene ikinci çizgi var ve bu sefer daha belirgin gibi asıl koyu olan kırmızıdan bi iki ton açık sizce pozitif mi aranız da böyle olan var mı bir de adet olacakmışım gibi hissetmiyorum ama ara ara kasıklarıma sancı giriyor ara ara da sanki adet sancısının şiddetlisi gibi bi iki saniyelik bir sancı giriyor başka da bir belirti yok

Bana sorarsan çok büyük ihtimal hamilesin..Senin yerinde olsam en kısa zamanda kan tahlili yaptırıp şüphelerden kurtulurum..Ben yine de hayırlı olsun diyeyim şimdiden

canım gozun aydınnnn dıyım kasık agrıların olucaktır normalll

şimdiden tebrik ederiiiiiiiiiz

tebrikler hamilesiniz
ama netleştirmek için kan testi yaptırın derim

tebrikler hamilesiniz
ama netleştirmek için kan testi yaptırın derim

evet yaptırcam cnm ama hala soğukkanlılığımı korumaya çalışıyorum çünkü dediğim gibi 1 senedir uğraşıyorum ve hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bi kaç gün daha adet olmazsam ve yaptığım testlerde aynı şekilde ikinci çizgiyi silik de olsa görürsem yaptırcam kan testini sonucunu da paylaşırım.inş hamileyimdir de sevinçli hbr paylaşırım sizlerle

bugün bi test daha yap baska marka olsun oda ayni cikarsa tebrikler hamilesin

bugün bi test daha yap baska marka olsun oda ayni cikarsa tebrikler hamilesin

cnm bugün yaptım zaten dünde yapmıştım ikisi de farklı marka dünkünde ikinci çizgi çoook açık pembeydi ama gene de görülüyordu bugünkünde daha koyu ve daha belli yarın sabah gene yapcam bugün yaptığım markayla

benım ıkı hamılelıgımde ole cıktı canım buyuk ıhtımal hamılesın

benım ıkı hamılelıgımde ole cıktı canım buyuk ıhtımal hamılesın

ayyy canım benim inşallah öyleyimdir sizin yazdıklarınızla daha da ümitlendim diyorum ki iki teste de çıkması tesadüf ya da yanlışlık olamaz herhalde tamam asıl koyu olan kırmızı çizgi gibi değil ama gene de görünüyor yani bakınca bariz iki çizgi var ayyy allahım isteyen herkese versin inşallah

çizgi gittikçe koyulaşıyorsa gebelik vardır benimde aynı oldu kızımda ilk yaptığım testte çok silikti sonrakiler koyulaştı

bende uğraştım 6 ay :) insan inanamıyor görünce testte bende inanamadım, tebrikler şimdiden :=)))

Bendede cizgi silikti kanda baktirdim hemen oda pozitif cikti... Tebrik ederim bence hamilesiniz...

ikiside yanlis cikamaz demi ,tebrikler hamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…