şimdiden tebrik ederiiiiiiiiizKızlar adetime iki üç gün daha var ama bu ay kendimi bi farklı hissediyorum şeytan dürttü dün gece test yaptım ikinci çizgi çok açık pembeydi ümitlenmekle ümitlenmemek arası kaldım bugün dayanamayıp bi test daha yaptım gene ikinci çizgi var ve bu sefer daha belirgin gibi asıl koyu olan kırmızıdan bi iki ton açık sizce pozitif mi aranız da böyle olan var mı bir de adet olacakmışım gibi hissetmiyorum ama ara ara kasıklarıma sancı giriyor ara ara da sanki adet sancısının şiddetlisi gibi bi iki saniyelik bir sancı giriyor başka da bir belirti yok
şimdiden tebrik ederiiiiiiiiiz
tebrikler hamilesiniz
ama netleştirmek için kan testi yaptırın derim
Kızlar adetime iki üç gün daha var ama bu ay kendimi bi farklı hissediyorum şeytan dürttü dün gece test yaptım ikinci çizgi çok açık pembeydi ümitlenmekle ümitlenmemek arası kaldım bugün dayanamayıp bi test daha yaptım gene ikinci çizgi var ve bu sefer daha belirgin gibi asıl koyu olan kırmızıdan bi iki ton açık sizce pozitif mi aranız da böyle olan var mı bir de adet olacakmışım gibi hissetmiyorum ama ara ara kasıklarıma sancı giriyor ara ara da sanki adet sancısının şiddetlisi gibi bi iki saniyelik bir sancı giriyor başka da bir belirti yok
bugün bi test daha yap baska marka olsun oda ayni cikarsa tebrikler hamilesin
cnm bugün yaptım zaten dünde yapmıştım ikisi de farklı marka dünkünde ikinci çizgi çoook açık pembeydi ama gene de görülüyordu bugünkünde daha koyu ve daha belli yarın sabah gene yapcam bugün yaptığım markayla
benım ıkı hamılelıgımde ole cıktı canım buyuk ıhtımal hamılesın
cnm bugün yaptım zaten dünde yapmıştım ikisi de farklı marka dünkünde ikinci çizgi çoook açık pembeydi ama gene de görülüyordu bugünkünde daha koyu ve daha belli yarın sabah gene yapcam bugün yaptığım markayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?