Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin ne kadar gecti acaba valla ben cok cok hafif bi cizgi goruyor gibiyimEki Görüntüle 3368940 kızlar böyle silik duruyor ikinci çizgi ve tam net görünmüyor fotoğrafta sizce gebelik var mı yoksa yok mu?
Adet tarihimden 5 gün önce kahverengi akıntı ve pembe kanama gördüm bunlar 4 gün felan sürdü sonrasın regl olmadım gecikmemin 6.Günü felan şimdiAdetin ne kadar gecti acaba valla ben cok cok hafif bi cizgi goruyor gibiyim
O gelen buyuk ihtimal yerlesme bacımAdet tarihimden 5 gün önce kahverengi akıntı ve pembe kanama gördüm bunlar 4 gün felan sürdü sonrasın regl olmadım gecikmemin 6.Günü felan şimdi
Yaa evet ama dayanamadım reglime 19 gün varken kan testi verdim negatif çıktı sonrası 3 test daha yaptım hep negatif ve son zamanlarda mide bulantılarım artmaya başladı dedim son kez yapayım buda böyle çıktı ama ilk işim sabah test yapmak olacakO gelen buyuk ihtimal yerlesme bacımtesti sabah ilk idrarin ile yapman cok daha iyi sonuc verirdi aslinda
Kız allah seni napmasın emiiii adete 19 gun varken test mi yapılırYaa evet ama dayanamadım reglime 19 gün varken kan testi verdim negatif çıktı sonrası 3 test daha yaptım hep negatif ve son zamanlarda mide bulantılarım artmaya başladı dedim son kez yapayım buda böyle çıktı ama ilk işim sabah test yapmak olacak![]()
Kız allah seni napmasın emiiii adete 19 gun varken test mi yapılırsen sabah hemen hoooop test yapmaya buraya da yazmayı unutma ben merak ederiiiim. İnsallah sevinc çığlıkları atacağın bir sonuç ile karşılaşırsın
![]()
Iyi ki iliskiden sonra yapmadin sende o merak varmış bacımAy dayanamadım eşim iş dolayısıyla hep uzak benden o yüzden olduysa hemen öğrenelim kavuşalım istedim ama çok erken davranmışımYarın yapacağım ve ilk işim buraya yazmak olacak inşallah güzel bir sonuç alırım
![]()
Iyi ki iliskiden sonra yapmadin sende o merak varmış bacımhayirlisi olsuuuun canım bekliyoruz madem sabah
Nasıldı çizgi benimki neredeyse hiç belli değil. İnşallah vardır sizindeBenim de 12 gün geçti hala silik çizgi de göremedimumarım vardır bebiş bende çizgi gördüm
![]()
Fotoğraflarda belli olmuyor banada kuruma çizgisi dediler şu dök giderse kurumadır dediler döktüm yine aynıKuruma çizgisi muhtemelen ama 2 dkda çıktı
çok İnce var bende deKuruma çizgisi muhtemelen ama 2 dkda çıktı
ben göremedim..çok İnce var bende de
Ben sanırım biraz kuruntu yapıyorumben göremedim..
Kan verdiniz miBen sanırım biraz kuruntu yapıyorum