Silik ikinci çizgi

hande165

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
11
1
1
27
IMG_7677.webp
kızlar böyle silik duruyor ikinci çizgi ve tam net görünmüyor fotoğrafta sizce gebelik var mı yoksa yok mu?

Benim de 12 gün geçti hala silik çizgi de göremedim :( umarım vardır bebiş bende çizgi gördüm 🙏

Adet tarihimden 5 gün önce kahverengi akıntı ve pembe kanama gördüm bunlar 4 gün felan sürdü sonrasın regl olmadım gecikmemin 6.Günü felan şimdi
O gelen buyuk ihtimal yerlesme bacım 😇 testi sabah ilk idrarin ile yapman cok daha iyi sonuc verirdi aslinda

O gelen buyuk ihtimal yerlesme bacım 😇 testi sabah ilk idrarin ile yapman cok daha iyi sonuc verirdi aslinda
Yaa evet ama dayanamadım reglime 19 gün varken kan testi verdim negatif çıktı sonrası 3 test daha yaptım hep negatif ve son zamanlarda mide bulantılarım artmaya başladı dedim son kez yapayım buda böyle çıktı ama ilk işim sabah test yapmak olacak 😌

Yaa evet ama dayanamadım reglime 19 gün varken kan testi verdim negatif çıktı sonrası 3 test daha yaptım hep negatif ve son zamanlarda mide bulantılarım artmaya başladı dedim son kez yapayım buda böyle çıktı ama ilk işim sabah test yapmak olacak 😌
Kız allah seni napmasın emiiii adete 19 gun varken test mi yapılır 😂 sen sabah hemen hoooop test yapmaya buraya da yazmayı unutma ben merak ederiiiim. İnsallah sevinc çığlıkları atacağın bir sonuç ile karşılaşırsın 🙏

Ay dayanamadım eşim iş dolayısıyla hep uzak benden o yüzden olduysa hemen öğrenelim kavuşalım istedim ama çok erken davranmışım 😂 Yarın yapacağım ve ilk işim buraya yazmak olacak inşallah güzel bir sonuç alırım 🙏

Ay dayanamadım eşim iş dolayısıyla hep uzak benden o yüzden olduysa hemen öğrenelim kavuşalım istedim ama çok erken davranmışım 😂 Yarın yapacağım ve ilk işim buraya yazmak olacak inşallah güzel bir sonuç alırım 🙏
Iyi ki iliskiden sonra yapmadin sende o merak varmış bacım 😂 hayirlisi olsuuuun canım bekliyoruz madem sabah

Back
X