Silik ikinci çizgi

hande165

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
11
1
1
27
kızlar böyle silik duruyor ikinci çizgi ve tam net görünmüyor fotoğrafta sizce gebelik var mı yoksa yok mu?

Benim de 12 gün geçti hala silik çizgi de göremedim umarım vardır bebiş bende çizgi gördüm

Adet tarihimden 5 gün önce kahverengi akıntı ve pembe kanama gördüm bunlar 4 gün felan sürdü sonrasın regl olmadım gecikmemin 6.Günü felan şimdi
O gelen buyuk ihtimal yerlesme bacım testi sabah ilk idrarin ile yapman cok daha iyi sonuc verirdi aslinda

O gelen buyuk ihtimal yerlesme bacım testi sabah ilk idrarin ile yapman cok daha iyi sonuc verirdi aslinda
Yaa evet ama dayanamadım reglime 19 gün varken kan testi verdim negatif çıktı sonrası 3 test daha yaptım hep negatif ve son zamanlarda mide bulantılarım artmaya başladı dedim son kez yapayım buda böyle çıktı ama ilk işim sabah test yapmak olacak

Kız allah seni napmasın emiiii adete 19 gun varken test mi yapılır sen sabah hemen hoooop test yapmaya buraya da yazmayı unutma ben merak ederiiiim. İnsallah sevinc çığlıkları atacağın bir sonuç ile karşılaşırsın

Ay dayanamadım eşim iş dolayısıyla hep uzak benden o yüzden olduysa hemen öğrenelim kavuşalım istedim ama çok erken davranmışım Yarın yapacağım ve ilk işim buraya yazmak olacak inşallah güzel bir sonuç alırım

Iyi ki iliskiden sonra yapmadin sende o merak varmış bacım hayirlisi olsuuuun canım bekliyoruz madem sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…