Silik kaset test

zeynepliva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
29
3
1
25
Kaset test silik çıkması gebelik midir ?
Adete 3 gün var erken gebelik testim birkaç gün önce bu şekilde çıktı bu sabah ilk idrarla yaptığım kaset test de bu şekilde kafam karıştı sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• 1000053462.webp
    1000053462.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 192
  • 1000053460.webp
    1000053460.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 174
  • 1000053522.webp
    1000053522.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 171
  • 1000053521.webp
    1000053521.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 178
  • 1000053520.webp
    1000053520.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 187
Adete 3 gün var erken gebelik testim birkaç gün önce bu şekilde çıktı bu sabah ilk idrarla yaptığım kaset test de bu şekilde kafam karıştı sizce gebelik var mıdır
Bence negatif ama adet gününüz gecikince tekrarlayın

Ben çizgi göremedim testlerde

Testler silik durmuyor yeniden tekrarlayın isterseniz regl olmadıysanız

Merhaba canım testini tekrarladın mi hamikemisin
Adetten 2 gün önce lekelenme yaşadım 1 gün sürüp bitti 3 gün geciktim 3. Gün adet oldum ama hala ümidim var beklemek istiyorum umarım gebeliğin bu şekilde öğrenen vardır lekelenme olduğu için ümidimi kaybetmek istemiyorum

Adetten 2 gün önce lekelenme yaşadım 1 gün sürüp bitti 3 gün geciktim 3. Gün adet oldum ama hala ümidim var beklemek istiyorum umarım gebeliğin bu şekilde öğrenen vardır lekelenme olduğu için ümidimi kaybetmek istemiyorum
Aşkım hakkında hayırlısı neyse o olsun bir kan ver istersen

Ya şuan senle aynı durumdayım inanır mısın. Benimde adete bir gün kala leke geldi sonra bişi olmadı şuan adetimden beş gğn geçti. Dün erken gebelik testiyle yaptım silik çıktı bugün kaset testle yaptım negatif hiç bişi yok stresten patlayacam

Ya şuan senle aynı durumdayım inanır mısın. Benimde adete bir gün kala leke geldi sonra bişi olmadı şuan adetimden beş gğn geçti. Dün erken gebelik testiyle yaptım silik çıktı bugün kaset testle yaptım negatif hiç bişi yok stresten patlayacam
Bende adetin geçmesini bekliyorum bu ay farklı oldum bitince tekrar test yapacağım belki üstüne görme olmuşuzdur

Back
X