Silik kaset test

Aşkım kendini çokta yorma belki hamlesindir ağır işler yapma bana sen hamileymişsin gibi geldi aşkım ben öyle hissettim çünki akıntım durmuyor diyorsun ben kızma hamile kaldığım da benim de aynı senin gibi sürekli akıntım vardı yerleşmeye çalıştı için akıntı oluyor inşaallah hamilesin
Ama bu gün 20 gün oldu ne adet oldum ne bişey tekrar test yapsammi sence kan vermekicin gitmek istemiyorum cunki zaten çok dusuktu

adetleriniz normalde duzenli midir bu gecikme normal degil cunku hala adet olmadınız mı
Bir yıldır düzenli bir yıl içinde ikikere sadece 5 gün birinde diğerinde 7 gün gecikti ama çok stresli ve zor günlerde oldu şuan hala adet olmadım bel ağrım hala var ve 3 gündür bacak ve bacak arası kaslarım çok ağrıyor sabahları hafif bulantı akıntı devam ediyor randevu bulsam gidicem doktora bişey var bu normal değil erken gebelik testleri pozitifti bu zamana kadar aynı markalar hep yaptım kuruma çizgisi bile çıkmazdı ama işte demmeki hormonal bir sıkıntı var sanirim

Bir yıldır düzenli bir yıl içinde ikikere sadece 5 gün birinde diğerinde 7 gün gecikti ama çok stresli ve zor günlerde oldu şuan hala adet olmadım bel ağrım hala var ve 3 gündür bacak ve bacak arası kaslarım çok ağrıyor sabahları hafif bulantı akıntı devam ediyor randevu bulsam gidicem doktora bişey var bu normal değil erken gebelik testleri pozitifti bu zamana kadar aynı markalar hep yaptım kuruma çizgisi bile çıkmazdı ama işte demmeki hormonal bir sıkıntı var sanirim
Randevu bulmak çok zor heleki bu devlet hastanesi ise tekrardan kan versen e sağlık ocağından belki yükselmiştir kuzum

Nie öyle dunuyorsun aşkım
Zaten hep silik çıktı demmeki diyorum testler bozulmuş kan bariz negatif inan hala bel ağrım hiç regle ağrısı gibi değil bebe time test yaptım kaset 3gun önce negatif gölge bile yok erken gebelik testi yapsammi pazartesi diyorum sonra diyorum yok işte boşuna para verme testlere ay pskoljim bozuldu neden o ikinci çizgiler cikti

Zaten hep silik çıktı demmeki diyorum testler bozulmuş kan bariz negatif inan hala bel ağrım hiç regle ağrısı gibi değil bebe time test yaptım kaset 3gun önce negatif gölge bile yok erken gebelik testi yapsammi pazartesi diyorum sonra diyorum yok işte boşuna para verme testlere ay pskoljim bozuldu neden o ikinci çizgiler cikti
Kuzum sen benim dediğim testi al da yapsana sabah ilk idrarın la predictor erken gebelik testi kız benim de belim kasıklarım çok ağrıdı karnım ama hamileymişim işte balim

Back
X