- 30 Ağustos 2022
- 769
- 581
- 23
- 24
- Konu Sahibi Ciceksikiz
-
Bence pozitifKızlar selam bebetime test yaptım 2 tane ilk 5 ile 10 dk arasında çıktı ama bu testi yapıp yanilan var mı lütfen yazınnn
3 4 tane farklı marka ile yaptım hepsinde ilk 5 dk içinde ssilik çıktı bakalım 2 gün kaldı regle koyulasmadi henüz silikBence pozitif
Hepsini aynı günde mi yaptınız3 4 tane farklı marka ile yaptım hepsinde ilk 5 dk içinde ssilik çıktı bakalım 2 gün kaldı regle koyulasmadi henüz silik
Yok regle 4 gün kala ilk yapmistim sonra 3 ve 2 gün kala yarın ve regl günüde yapicam şuan artimed ile yapicam artık aynı marka ile yapmak gerekmis hassasiyet açısındanHepsini aynı günde mi yaptınız
Sabah ilk idrarinizla yapınYok regle 4 gün kala ilk yapmistim sonra 3 ve 2 gün kala yarın ve regl günüde yapicam şuan artimed ile yapicam artık aynı marka ile yapmak gerekmis hassasiyet açısından
Evet öyle yapicam bakalımSabah ilk idrarinizla yapın
Hayırlısı olsun. Bizede haber verinEvet öyle yapicam bakalım
Tamamdır haber veririm mutlakaHayırlısı olsun. Bizede haber verin
Bence var ilk 5dkda ciktiysaPeki sizce bende gebelik var mı
Adete 3 gün kala yaptım ilk yaptığımda kıl gibi incecikti zaman geçtikçe belirginleştiBence var ilk 5dkda ciktiysa
Beta arttigi icin testtede koyulasma olur kan verin bence kan sonucuna gore de hesaplayip kese icin doktora gidebilirsinizAdete 3 gün kala yaptım ilk yaptığımda kıl gibi incecikti zaman geçtikçe belirginleşti
Ya inşallah vardır korkuyorum kan da negatif görmektenBeta arttigi icin testtede koyulasma olur kan verin bence kan sonucuna gore de hesaplayip kese icin doktora gidebilirsiniz
O zaman biraz daha bekle kopkoyu cikinca verirsin kanıYa inşallah vardır korkuyorum kan da negatif görmekten
Bugün kan testi yaptırdım 160 çıktı değerHayırlısı olsun. Bizede haber verin
Aa gözünüz aydın. Doktora gözüktünüzmüBugün kan testi yaptırdım 160 çıktı değer
Yok acilde verdim ama şuan kahverengi akıntı geldi normal mi bu acabaAa gözünüz aydın. Doktora gözüktünüzmü
Bence hemen acile gidin değerleriniz pozitif çıkmış akıntı olması garip olmuşYok acilde verdim ama şuan kahverengi akıntı geldi normal mi bu acaba
Riske atmaYok acilde verdim ama şuan kahverengi akıntı geldi normal mi bu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?