Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun kucağına almakta nasip olsun insallahKoyu cizginin yaninda silik bi cizgi var ayni cikan arkadasim varsa donus yapabilir mi
Allahumme aminn inşallah Rabbım isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin var mıdır acabaHayirli olsun kucağına almakta nasip olsun insallah
Gebesiniz karnınızda nokta kadar bir canli var benimde böyle cikmisti testim tum gebeliklerimdeAllahumme aminn inşallah Rabbım isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin var mıdır acaba
Ilk bebeginiz mi bu minik mercimekGebesiniz karnınızda nokta kadar bir canli var benimde böyle cikmisti testim tum gebeliklerimde
İnşallah bacım İnşallah çok silik olunca umudumu kaybetmistimGebesiniz karnınızda nokta kadar bir canli var benimde böyle cikmisti testim tum gebeliklerimde
Evet 3 yıldır evliyim Allahim nasip ederse İnşallahIlk bebeginiz mi bu minik mercimek![]()
Silik çizgiyi görebiliyo musunuzEvet 3 yıldır evliyim Allahim nasip ederse İnşallah
Var canim var umudunu kaybetme cunku artik umudun karninda ona tutun sikica ve kan ver hemenİnşallah bacım İnşallah çok silik olunca umudumu kaybetmistim
Tabiki goruyorum bariz belli ben burdayim anne diyo sanaSilik çizgiyi görebiliyo musunuz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunVar canim var umudunu kaybetme cunku artik umudun karninda ona tutun sikica ve kan ver hemen
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
AminnnnAllah senden de razi olsun guzel anne adayi rabbim o ufakligi once hayirli sonra saglikli dunyaya getirmeyi nasip etsin
Yasiniz kac bu arada 3 yilda bi sorun mu vardi da olmadi yoksa hic bi sorun yokken mi olmadi bebeginEvet 3 yıldır evliyim Allahim nasip ederse İnşallah
1 hafta geçti adetim daha önceden çok denedim bsey çıkmadı onun için kendimi heveslendirmek de istemedim aileme de demedim yok çıkarsa kimse üzülmesin diye burdan sormak istedim inşallah sizin de dediğiniz gibi hayırlı sonuçlar çıkarAdetime 1 hafta varken yapmıştım ben testi boyle silik cikti sonra adetim gecince yaptim koyu oldu iki cizgide suan 1 bucuk yasinda en kucuk oglum senin adet gunun gecti mi
32 yaşındayım eşimde canlı sperm sayısı çok azYasiniz kac bu arada 3 yilda bi sorun mu vardi da olmadi yoksa hic bi sorun yokken mi olmadi bebegin
Yarin acilden kan verin hemen yada kadin doguma gidin silik cikti adetim geçikti deyin ultrasonla bakarlar oyle dersen gorursun minnosu1 hafta geçti adetim daha önceden çok denedim bsey çıkmadı onun için kendimi heveslendirmek de istemedim aileme de demedim yok çıkarsa kimse üzülmesin diye burdan sormak istedim inşallah sizin de dediğiniz gibi hayırlı sonuçlar çıkar
Anladim ama insanlar şunu unutmamali derdin olabilir ama derdinden büyük rabbim var...rabbim ol der ve oldurur var eder..bazen tıp bile sasirir nasil yani derler biz imkansiz deriz rabbim imkansizi yok eder...32 yaşındayım eşimde canlı sperm sayısı çok az
İnşallah ilk işim bu olucakYarin acilden kan verin hemen yada kadin doguma gidin silik cikti adetim geçikti deyin ultrasonla bakarlar oyle dersen gorursun minnosu