Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testler psikolojimizi bozuyor ya resmen en iyisi gecikmeyi beklemek. Ben ilk defa erken yaptım ve çok pişmanım var mı yok mu bişey diye strese girdimKizlar benimde adetime 5 kala yaptım yani dün bakarmisiniz kuruma çizgisi böyle olurmu ilk fotoğraf kurumuş halı ikinci foto sabah yaptığım test dünkü bı fikir verirmisiniz bugün 4 gün kaldı regl günü n
Daya doktor benimde bu test ama regl oldum yalanci pozitif çok veriyorsilik çıkanlar days Doctor. Negatif çıkan awox
Daya doktor benimde bu test ama regl oldum yalanci pozitif çok veriyor
Ya bu sabah aynı olayı bende yaşadım sizin gebelik oldu mu acabaNe kadar saçma ya ilk defa böyle bişey geliyor başıma üzüldüm gerçekten bir daha asla o markadan almam
Yok canım olmadı regl oldumYa bu sabah aynı olayı bende yaşadım sizin gebelik oldu mu acaba
Hamile misin canımKizlar benimde adetime 5 kala yaptım yani dün bakarmisiniz kuruma çizgisi böyle olurmu ilk fotoğraf kurumuş halı ikinci foto sabah yaptığım test dünkü bı fikir verirmisiniz bugün 4 gün kaldı regl günü ne