• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurbrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
8
1
1
28
Arkadaşlar acil bakar mısınız bunlar iki gün önceki testlerim silik çıktı ilk 5 ve 10 dk içinde adetime 1 gün var şuan ama dün farklı marka test yaptım negatif çıktı. Kan vermeli miyim hevesim kaçtı son negatif testten sonra

Eklentiler

• IMG_4037.webp
    IMG_4037.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar benimde adetime 5 kala yaptım yani dün bakarmisiniz kuruma çizgisi böyle olurmu ilk fotoğraf kurumuş halı ikinci foto sabah yaptığım test dünkü bı fikir verirmisiniz bugün 4 gün kaldı regl günü ne

Eklentiler

• IMG_20250601_190858.webp
    IMG_20250601_190858.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20250601_092920.webp
    IMG_20250601_092920.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar benimde adetime 5 kala yaptım yani dün bakarmisiniz kuruma çizgisi böyle olurmu ilk fotoğraf kurumuş halı ikinci foto sabah yaptığım test dünkü bı fikir verirmisiniz bugün 4 gün kaldı regl günü n
Bu testler psikolojimizi bozuyor ya resmen en iyisi gecikmeyi beklemek. Ben ilk defa erken yaptım ve çok pişmanım var mı yok mu bişey diye strese girdim

Doktorum stres yapma etkiliyor diyor ama elde de değil. Regl yaklaşınca acaba bu sefer oldumu heyecanı kaplıyor sonra bir sürü kafada soru. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏

Ne kadar saçma ya ilk defa böyle bişey geliyor başıma üzüldüm gerçekten bir daha asla o markadan almam

Back
X