Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay az oldum yarım gün kanama sonrası kahverengi oldu ve normalde uzun süren adetim daha kısa sürdü ve bitti. 2 gün önce kan verdim negatifti bende birsey anlamadım
Bende verdim negatifti doktorum biraz bekleyelim bir hafta içinde tekrar bakalım dedi

Ben bugün dayanayip test yaptım ablam bak böyle cikti daha adetime çok var days doctor ama buda hep yalancı pozitif veriyor yazmışlar o yüzden çok bilemedim yine güvenim yok da adet gunune kadar ama silik cikti yalancı pozitif tır büyük ihtimalle
Bi kaç ay önce bende de yalancı pozitif çıkardı abla bu marka bundan daha belliydi oyüzden bişey diyemiyorum

Kan testi yaptırdım 2 gün önce negatif çıktı
Canm ozaman yokturdur kanda net belli oluyor çünkü haktan hayırlısı olsun canm biraz daha bekle bakalım yerleşme kanamasından en az 6 7 gün sonra idrarda belli oluyor diyorlar ama tabi kan testi negatifse yok dur bekle bakalım biraz daha

Canm ozaman yokturdur kanda net belli oluyor çünkü haktan hayırlısı olsun canm biraz daha bekle bakalım yerleşme kanamasından en az 6 7 gün sonra idrarda belli oluyor diyorlar ama tabi kan testi negatifse yok dur bekle bakalım biraz daha
Tabiki kanda yoksa yoktur ama bu ay niye böyle oldu anlamadım bende 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_20250905_150447.webp
    IMG_20250905_150447.webp
    118,5 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20250905_150444.webp
    IMG_20250905_150444.webp
    113,3 KB · Görüntüleme: 7
Back
X