Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende bu ay az oldum yarım gün kanama sonrası kahverengi oldu ve normalde uzun süren adetim daha kısa sürdü ve bitti. 2 gün önce kan verdim negatifti bende birsey anlamadım
Ben bugün dayanayip test yaptım ablam bak böyle cikti daha adetime çok var days doctor ama buda hep yalancı pozitif veriyor yazmışlar o yüzden çok bilemedim yine güvenim yok da adet gunune kadar ama silik cikti yalancı pozitif tır büyük ihtimalle
Canm ozaman yokturdur kanda net belli oluyor çünkü haktan hayırlısı olsun canm biraz daha bekle bakalım yerleşme kanamasından en az 6 7 gün sonra idrarda belli oluyor diyorlar ama tabi kan testi negatifse yok dur bekle bakalım biraz daha
Canm ozaman yokturdur kanda net belli oluyor çünkü haktan hayırlısı olsun canm biraz daha bekle bakalım yerleşme kanamasından en az 6 7 gün sonra idrarda belli oluyor diyorlar ama tabi kan testi negatifse yok dur bekle bakalım biraz daha