Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar acil bakar mısınız bunlar iki gün önceki testlerim silik çıktı ilk 5 ve 10 dk içinde adetime 1 gün var şuan ama dün farklı marka test yaptım negatif çıktı. Kan vermeli miyim hevesim kaçtı son negatif testten sonra
Kizlar benimde adetime 5 kala yaptım yani dün bakarmisiniz kuruma çizgisi böyle olurmu ilk fotoğraf kurumuş halı ikinci foto sabah yaptığım test dünkü bı fikir verirmisiniz bugün 4 gün kaldı regl günü ne
Kizlar benimde adetime 5 kala yaptım yani dün bakarmisiniz kuruma çizgisi böyle olurmu ilk fotoğraf kurumuş halı ikinci foto sabah yaptığım test dünkü bı fikir verirmisiniz bugün 4 gün kaldı regl günü n
Bu testler psikolojimizi bozuyor ya resmen en iyisi gecikmeyi beklemek. Ben ilk defa erken yaptım ve çok pişmanım var mı yok mu bişey diye strese girdim
Doktorum stres yapma etkiliyor diyor ama elde de değil. Regl yaklaşınca acaba bu sefer oldumu heyecanı kaplıyor sonra bir sürü kafada soru. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın