test nerde
büyük bi ihtimal gebesin canım çünkü bende aynı bu biçimde olmuştu.daha çok erken olduğu için beta hcgnin azlığından bu şekilde silik çıkıyo bence hemen kan testi yaptırmanı öneririm umarım hayırlısı olurBu da testim :)
Sağol canım :) aslında daha net fotoda böyle. Yinede kafam karıştı,, sabahta yapıcam tekrarlamam lazım zatenbüyük bi ihtimal gebesin canım çünkü bende aynı bu biçimde olmuştu.daha çok erken olduğu için beta hcgnin azlığından bu şekilde silik çıkıyo bence hemen kan testi yaptırmanı öneririm umarım hayırlısı olur
Teşekkür ederim :) test yakından daha net gibi.. Aslında dün sabah yapmıştım çoook silik vardı sanki ama hayal meyaldiii dayanamadım bu akşam bidaha yaptımBana test bozuk gibi geldi fotosanda olabilir sabah takrarla canim ins bebegin seninledie
Canım ben 8 ve 9. günlerde test yaptım beta sıfırlanmış mı diye sonradan yanılmamak için. Ve negatifti ikiside :)ilaclardan kaynaklanmıyorsa hamılesın...
evet bncede sabah ilk idrarında bi daha tekrarlamalısın .benim daha bile silik çıkmıştı çok zor seçiliyodu yani yinede kanda pozitif çıktı.ama seninki fotoda bile belli.Sağol canım :) aslında daha net fotoda böyle. Yinede kafam karıştı,, sabahta yapıcam tekrarlamam lazım zatenumarım vardırrr
Umarım dediğün gibidir :) beraber olsun canımmoooooooooooooooo hamılesın.............darısı başıma
evet bncede sabah ilk idrarında bi daha tekrarlamalısın .benim daha bile silik çıkmıştı çok zor seçiliyodu yani yinede kanda pozitif çıktı.ama seninki fotoda bile belli.
peki adetin kaç gün gecikti?ya benim dün sabahta çoook silikti işte içime kurt düştü dayanamadım valla akşam 3 saat wc ye gitmedim test yaptım yinee :))
Bu ay klomen ve pregynl yaptık hızlandırmak için,, tam 14. günümdü işte,, aslında adet günüm perşembe :)peki adetin kaç gün gecikti?
daha gelmeden yapmışsın ben adet günüm 3 gün geçince yaptığım halde çok çok silik çıktı boş yere umutlandırmışta olmıyayım ama çok büyük ihtimal hamişsin sende hadi inşallah.Bu ay klomen ve pregynl yaptık hızlandırmak için,, tam 14. günümdü işte,, aslında adet günüm perşembe :)
Yarın sabah yapınca foto atıcam zaten canım,, olumlu olumsuz bakıcaz artık :) önceki gebeliğimde adetten 2 gün önce kopkoyu çizgi çıkmıştı mesela farkediyo yani :)daha gelmeden yapmışsın ben adet günüm 3 gün geçince yaptığım halde çok çok silik çıktı boş yere umutlandırmışta olmıyayım ama çok büyük ihtimal hamişsin sende hadi inşallah.yarın yine yaz sonucunu buraya umarım daha belirgin çıkar :))
beta hcg seviyesiyle ilgili hep inşallah güzel haberlerini alırız yakın zaman da :)Yarın sabah yapınca foto atıcam zaten canım,, olumlu olumsuz bakıcaz artık :) önceki gebeliğimde adetten 2 gün önce kopkoyu çizgi çıkmıştı mesela farkediyo yani :)
Ayyyyy çoook mutlu olurum inanki :) aylardır bekliyorum dört gözle.. Mart ayında bebeğimi kaybettim..beta hcg seviyesiyle ilgili hep inşallah güzel haberlerini alırız yakın zaman da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?