silik test ne anlama geliyor

Mwep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
97
15
Kızlar günaydın adet tarihime 3 gün var henüz , dün gece test Yaptım 2. Çizgi silik çıktı çok çok açık pembe dikkatli bakmakla görülebilecek kadar :KK43: sabah tekrarladım yine aynı şekilde oldu ama bu sefer çok daha açık sizce hamile miyim forumda bütün yazıları okudum ama sabahkinin daha açık çıkması umudumu kırdı. Birde adet olacakmışım gibi geliyor kasık sancılarım var adet öncesi :110: bilemedim ne anlama geliyor

Kızlar günaydın adet tarihime 3 gün var henüz , dün gece test Yaptım 2. Çizgi silik çıktı çok çok açık pembe dikkatli bakmakla görülebilecek kadar :KK43: sabah tekrarladım yine aynı şekilde oldu ama bu sefer çok daha açık sizce hamile miyim forumda bütün yazıları okudum ama sabahkinin daha açık çıkması umudumu kırdı. Birde adet olacakmışım gibi geliyor kasık sancılarım var adet öncesi :110: bilemedim ne anlama geliyor

canım inş hamilesindir. zaten adet gününe 3 gün varmış silik çıkması çok normal, adet tarihinde ya da adeti biraz geçince yap daha da belirginleşicek

Ay bi heyecan sardı beni sabah anasağlıgına gideyim dedim ama sabahki daha soluk çıkınca vazgeçtim bugun nasıl gecer şimdi :KK43: yarın iş yerinden izin Alıp gideyim dimi kızlar yoksa dhaa erken mi

Ay bi heyecan sardı beni sabah anasağlıgına gideyim dedim ama sabahki daha soluk çıkınca vazgeçtim bugun nasıl gecer şimdi :KK43: yarın iş yerinden izin Alıp gideyim dimi kızlar yoksa dhaa erken mi

Bence kan testi yaptır hayırlı olsun sağlıkla huzurla yaşamak nasip olsun bu güzellikleri

Silik olsa bile hamile oldugun anlamina gelir. Hadi biri bozuktu diyelim. İki kere yapmissin. Cok yuksek ihtimalle hamileain. İstersen 4-5 gun daha bekleyebilir, ya da kan testiyle kesin sonuca ulasabilirsin...

Hayirli olsun simdiden .

:KK48::KK48:Tesekkürler isteyen herkese nasip olsun inşallah :)) yarın hastaneye gidicem sizi haberdar ederim sonuçlardan. Ultrasonda çıkarmı ki şuan,eşime kağıdı postalamayı düşünüyorum pozitif ise :))

seninle ayni seyleri bende yasadim ve kasiklarmdada adet olucskmsm gbi agri vardi hic umutlu degldm ama suan hamileyim bebegimi kucagima almamada 3 gun kaldi bence sende hamilesin :KK36:

seninle ayni seyleri bende yasadim ve kasiklarmdada adet olucskmsm gbi agri vardi hic umutlu degldm ama suan hamileyim bebegimi kucagima almamada 3 gun kaldi bence sende hamilesin :KK36:

Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah :KK73: umarım Öyledir yarın belli olucak gun Geçmiyor resmen :KK43:

:KK48::KK48:Tesekkürler isteyen herkese nasip olsun inşallah :)) yarın hastaneye gidicem sizi haberdar ederim sonuçlardan. Ultrasonda çıkarmı ki şuan,eşime kağıdı postalamayı düşünüyorum pozitif ise :))
henüz ultrason için çok erken. kan değerin 5000 civarında olduğunda karından ultrasonla keseyi görürsün.

ben de seninle aynı şeyleri yaşadım. adet olacak gibi sancılarım vardı adet beklerken test yaptım hamile olduğumu öğrendim:emir_bebek: hiç aklımda bile yoktu nasip bu işler. inşallah istediğin gibi sonuçlanır her şey hayırlı olsun canım şimdiden :anneadayı:

Tesekkürler kızlar Yarını sabırsızlıkla bekliyorum sizleri de haberdar edeceğim :)))

kızlarrr hamileyimmmm henuz 2 haftalık dediğiniz gibi kese oluşmadıgı için çıkmadı ultrasonda ,ama değer 111,3 çıktı ölücem heyecandan havada yürüyorum sankiiiii:KK9::KK71:

kızlar hamilelik takvimi yaptım 4. haftada gösteriyor ama doktor 2 haftalık dedi :/ aklım karıştı şimdi

aynı silik çizgi aynı korkular sabah olmadı valla :KK43: bide ben çok kiloluyum hep kilo verince diyodum çok heveslendim dua edin nolur

X