- 19 Ocak 2023
- 23
- 5
- 16
- Konu Sahibi bilemiyorumnasil
Testi silik çıkıp hamile oldugunu öğrenen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok var erken olunca böyle silik çıkıyor adetiniz gecikti miTesti silik çıkıp hamile oldugunu öğrenen var mı
Eki Görüntüle 3651868
Evet gecikti ama normalde de çok düzensizdir zaten adetim. 40 günde 50 günde falan gelirEvet çok var erken olunca böyle silik çıkıyor adetiniz gecikti mi
Hımm başka belirti var mı kan testi en garantisi bu aradaEvet gecikti ama normalde de çok düzensizdir zaten adetim. 40 günde 50 günde falan gelir
Göğüslerim şiş ve ağrılı fakat adet dönemi öncesi de böyle olur. Karnıma değişik olarak kramp giriyor ara ara. Kan testi verdim fakat sağlık ocağında vermiştim daha çıkmadı.Hımm başka belirti var mı kan testi en garantisi bu arada
Canım en iyisi kan testi. İlk böyleyken gittim hastaneye hamileymişim. 2 ay önce yine böyle çıktı. Bir şey yoktu. Gal8ba test bozuktu.Testi silik çıkıp hamile oldugunu öğrenen var mı
Kan testi verdim sabah, sonuç bekliyorum. Sağlık ocağında vermiştim orda da geç çıkıyormuş beta hcg. Beklerken buraya bir sorayım dedimCanım en iyisi kan testi. İlk böyleyken gittim hastaneye hamileymişim. 2 ay önce yine böyle çıktı. Bir şey yoktu. Gal8ba test bozuktu.
Birkaç saate cıkar insallah ordan daha net ögrenirsiniz inşallah vardır gebelik istiyosanızGöğüslerim şiş ve ağrılı fakat adet dönemi öncesi de böyle olur. Karnıma değişik olarak kramp giriyor ara ara. Kan testi verdim fakat sağlık ocağında vermiştim daha çıkmadı.
Kan testi verdim sabah, sonuç bekliyorum. Sağlık ocağında vermiştim orda da geç çıkıyormuş beta hcg. Beklerken buraya bir sorayım dedim![]()
İnşallahBirkaç saate cıkar insallah ordan daha net ögrenirsiniz inşallah vardır gebelik istiyosanız
Sonuç ne oldu kan testinin?Teşekkür ederim inşallah![]()
Hamileyim 3 haftalıkSonuç ne oldu kan testinin?