Var.gibi canım.maccun ne yedin c life mi kullandın
Var.gibi canım.maccun ne yedin c life mi kullandın
Varr gibi alttaki testte gördüm ben çizgi
Çok fazla hastasi var yurtdışindan falan bile var ozelden mesaj atarsan instagram hesabıni verebilirim. Ben şuan sizde boyle deyince çok heveslendimBizde hazirlattiralim ne varki içinde inşallah supriz.olur bende de pko var
Hemen çıktıysa var gibi kuzum hayırlı olsunselam arkadaşlar. Ben düzensiz regl oluyorum pcos var bende. 14 aralıkta regl oldum ve bu sürecte folik asit ve bir ablanin hazirladıgi gebelik icin macundan yedim. Perşembe gunu yaptigim test ustteki bugunku yaptigim test alttaki. Bugunku test beklemedi hemen çıkti ben normalde goruyorum ama fotografta parladigi icin belli olmuyor o yuzden efekt ekledim sizce var mı gebelik? Birkac gundur belimde ve sırtımda agrı var. Ters bi hareket ya da agir kaldirma falanda olmadı.
Hemen çıktı canim 10 dk içerisinde ki obur testte ayni marka persemveden beri onda tık yokHemen çıktıysa var gibi kuzum hayırlı olsun
Hadi inşallah vardır Adetin gecikti miHemen çıktı canim 10 dk içerisinde ki obur testte ayni marka persemveden beri onda tık yok
Hadi inşallah vardır Adetin gecikti mi
Hmm anladım kuzumNormalde ilacsiz olamiyorum gecen ay tarlusalla ayin 14unde adet oldum
Hayirlisi olsun insallah canimHmm anladım kuzum
Merhaba macun nedir canım tesadüf gördümselam arkadaşlar. Ben düzensiz regl oluyorum pcos var bende. 14 aralıkta regl oldum ve bu sürecte folik asit ve bir ablanin hazirladıgi gebelik icin macundan yedim. Perşembe gunu yaptigim test ustteki bugunku yaptigim test alttaki. Bugunku test beklemedi hemen çıkti ben normalde goruyorum ama fotografta parladigi icin belli olmuyor o yuzden efekt ekledim sizce var mı gebelik? Birkac gundur belimde ve sırtımda agrı var. Ters bi hareket ya da agir kaldirma falanda olmadı.