- Konu Sahibi Gizemavsar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canımmm, hanı testınnn :) atsana bakalımmerhaba bayanlar... çoktandır takip ediyordum..yeni üye oldum..bir yıllık evliyim üç aydır korunmuyoruz... Doktora gittim yumurtalıklarim temiz çıktı. Bu ay iki gün gecikme oldu.. test aldırdım yaptım . İkinci çizgi silik çıktı. Kasık az ağrıyor iştah hep açık. Uyku halsizlik var.. pazartesi kan vereceğim. Çok stresli evliliğim var umarım tutmuştur... Sizler stres ve üşütmeye rağmen hamile kalan varmı birde silik çizgi yaniltirmi
çok stresli evlilikte neden hamile kalmaya çalışıyorsunuz, ben oraya takıldım açıkçası...merhaba bayanlar... çoktandır takip ediyordum..yeni üye oldum..bir yıllık evliyim üç aydır korunmuyoruz... Doktora gittim yumurtalıklarim temiz çıktı. Bu ay iki gün gecikme oldu.. test aldırdım yaptım . İkinci çizgi silik çıktı. Kasık az ağrıyor iştah hep açık. Uyku halsizlik var.. pazartesi kan vereceğim. Çok stresli evliliğim var umarım tutmuştur... Sizler stres ve üşütmeye rağmen hamile kalan varmı birde silik çizgi yaniltirmi
çok yüksek ihtimalle hamilesin, kan ver bence.Çok heyecanlıyım
Valla şahsi algılamayın ama test çubuğunda T kırmızı olduysa kk ya konu açmak yerine kan testi vermeniz gerekiyor.
Her Allahın günü test çubuğu vakası, bi gün görmesem elim ayağım titriyor
Hamile oldugumu bi ögrensemmmValla şahsi algılamayın ama test çubuğunda T kırmızı olduysa kk ya konu açmak yerine kan testi vermeniz gerekiyor.
Her Allahın günü test çubuğu vakası, bi gün görmesem elim ayağım titriyor…
Benimde böyleydi büyük ihtimalle hamilesiniz kan verin benceÇok heyecanlıyım